Dagens 250514 – I biografen

Sidste weekend smuttede jeg i biografen med min kæreste og så X-Men – Days of Future Past. Den var virkelig god. Jeg elsker Marvel og film som X-Men, Spiderman, Batman, Transformers, Robocop med flere. Jeg skal bare i biografen, når der kommer en ny af disse film. 10. juli kommer den næste Transformers film, uha.

Jeg har tidligere vist jer et sæt fra Bilka på, og her er det andet sæt, jeg modtog som gave. Egentlig er det her nok mere min stil, fordi farverne er afdæmpede og jordnære. Det er i hvert fald nemmere at style. Udover at bruge det som her, har jeg også haft brugt blusen alene med en sort jersey nederdel og en anden dag med et par sorte ankeljeans. Bukserne har jeg bl.a. brugt på job med en sort blondebluse, så de ikke blev for nattøjs agtige. De er endda dejlig luftige, så de er gode at bruge på kontoret på rigtig varme dage.

Mine sandaler fra Deichmann er faktisk også nye. Jeg fik dem sammen med disse ballerinaer. De er virkelig bløde at have på, og jeg kan gå i dem en hel dag, fordi hælen er så tilpas lav, dog uden at være kedelig. Jeg kan desværre ikke finde dem i deres webshop, men måske er de at finde i en af deres fysiske butikker til et par hundrede kroner.

[Milla bluse og bukser, Mango jakke, Deichmann sandaler]

Bluse, bukser og sandaler er modtaget som gave

18 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   8. juni 2014 / 17:40

   Tusind tak 🙂 Den er bare så fin og kan matches på kryds og tværs 🙂

 1. StyleStories
  4. juni 2014 / 21:20

  Virkelig fint outfit, klæder dig rigtig godt!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:11

   Tusind tak! 😀

 2. High on Fashion
  4. juni 2014 / 11:47

  Hvor ser du fin ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:11

   Tak 🙂

 3. Ida
  4. juni 2014 / 06:02

  Dette sæt er også min favorit blandt de to. Og jeg synes at det ser super godt ud med jakken 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:10

   Ja, det er bare liidt nemmere at style 🙂 Tak 🙂 Det kunne sagtens have været en sort blazer, som du jo f.eks. selv har 🙂

 4. Line - Infashionwebelieve
  3. juni 2014 / 22:13

  Hvor er det vildt at sættet er fra Bilka. Jeg er imponeret! Og du ser hamrende godt ud i det søde Louise. Det er nogle flotte farver til dig!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:10

   Helt vildt. Hvem skulle have troet det. Tusind tak, det var en dejlig kommentar 🙂

 5. Simone - an ode to fashion
  3. juni 2014 / 19:56

  Det der sæt er jeg godt nok pjattet med! Jeg kan i hvert fald se jakken hjemme i mit klædeskab!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:10

   Tak 🙂 Jeg er også ret glad for jakken og bruger den meget som overgangsjakke nu 🙂

 6. 3. juni 2014 / 17:02

  Hvor er det bare et flot sæt! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:09

   Helt vildt, tak 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:09

   Tak! 🙂 De er så fede og tilmed gode at gå i 🙂 Du må på jagt i Deichmann 🙂

 7. 3. juni 2014 / 09:35

  Det er da et super flot sæt… og ja.. jeg er også vild med de afdæmpede farver det har.. så flot 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   6. juni 2014 / 17:08

   Ja, det er bare så pænt og til en virkelig god pris 🙂 Det er også meget mere mig end de spraglede farver 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!