Dagens 241214 – Juleaften i guld

Selvom jeg har travlt med at holde jul med både svigerfamilien og min egen familie, vil jeg lige kigge ind her på bloggen med et outfit. Yes, det lykkedes mig nemlig at få taget billeder af det i går. Egentlig ville jeg rigtig gerne være hoppet i en rød bluse og en sort nederdel, men modsat sidste år ejer jeg intet rødt i min garderobe. Det passede selvfølgelig også fint sammen med det make-up, jeg havde planlagt. Det blev nemlig guld på øjne og negle.

Både kjolen og cardiganen er gamle garderobe favoritter, mens tasken og støvlerne er nye bekendtskaber. Tasken er fra min mor, og støvlerne fik jeg til et event kort før jul. Da jeg ikke er så god til høje støvler, har de her en perfekt hælhøjde til mig, og jeg spår dem til garderobe favoritter. De skal nok også på nytårsaften. Støvlerne er fra Deichmann’s Graceland serie, og I finder dem lige HER til 299kr.

Ellers håber jeg bare, I havde en dejlig juleaften. Selv var jeg hjemme hos min svigerinde, hvor vi bare rå hyggede, spiste lækker mad og dansede rundt om juletræet. Min kæreste og jeg trillede hjem derfra omkring kl.01. Perfekt aften.

[VILA blondekjole, InWear cardigan, Deichmann støvler, Gina Tricot taske, Skagen Design ur, arvet ring, Julie Sandlau øreringe]

8 Comments

 1. Karina
  26. december 2014 / 21:17

  Hvor ser du godt ud!!

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2014 / 20:53

   Tusind tak! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2014 / 20:53

   Tak! 🙂 Rigtig god jul til dig også, søde Stine 🙂

 2. 26. december 2014 / 12:52

  Hvor var du fin Louise 🙂
  Julen er dejlig!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2014 / 20:52

   Tak sveske 🙂
   Ja, det er den dælme 🙂 Det gælder om ikke at lade sig stresse og bare slappe af.

 3. Ida
  26. december 2014 / 09:27

  Hvor var du fin søde 🙂
  Og det lyder dejligt med en masse julehygge alle juledagene 🙂 Jeg tvært imod har lagt mig syg med feber, så det er ikke meget jul der er blevet holdt fra sygesengen 🙁

  • Lullumut
   Forfatter
   27. december 2014 / 20:52

   Mange tak 🙂
   Ja, der har været knald på i 3 dage med familie og mad 🙂 Æv, hvor kedeligt. Og så i julen. Håber du er frisk til mandag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!