Dagens 240515 – På Bakken

Mange af os mixer dyrt og billigt, hvad angår tøj og accessories. Det gør jeg selv, og det er en ganske fornuftig tankegang. Jeg synes f.eks, det giver ganske god mening at spare op til dyre, klassiske, tidløse items i en god kvalitet, som kan holde i mange år. Her tænker jeg primært på accessories som tasker og sko. På tøjfronten er jeg på ingen måde villig til at betale lige så mange penge for en enkelt ting. En af de ting jeg godt kan lide ved at købe budgetvenligt tøj er, at det er en god måde for mig at teste tendenser af på. F.eks. sæt og diverse print af blomster og partisan mv. Jeg ville være så ærgerlig over at gå ud og købe en dyr bluse med blomster på blot for at finde ud af, at blomster ikke klæder mig. Nej, så hellere starte billigt ud.

For noget tid siden var jeg til et spændende event om VRS Fashion, som er et tøjmærke, der forhandles eksklusivt gennem Bilka og føtex. Især Bilka er et af mine favorit supermarkeder netop pga. deres tøjafdeling, som jeg altid lige skal hen og lure i, når jeg er forbi. Og heldigvis har jeg en Bilka meget tæt på min arbejdsplads.

Jeg har tidligere købt en del tøj i supermarkeder, bl.a. fra mærket milla. VRS Fashion er et nyt mærke, hvor der er tænkt mere i design. De har et designteam og indkøbere tilknyttet, så tøjet altid er tilpasset de seneste trends. Og hver uge kommer der næsten 100 nye VRS Fashion styles i butikkerne. Ret imponerende. Priserne er også ganske fornuftige. F.eks. kan et par jeans koste 199kr. Det kan hverken H&M eller Gina Tricot hamle op med. En anden god ting er, at tøjet kommer forskudt i føtex og Bilka med et par ugers mellemrum. Så når I ikke at få fingre i det det ene sted, kan I være heldige det næste sted. VRS Fashion findes til hele familien og indeholder også en Basic linje samt en linje med sko. Bonusinfo: VRS står for bl.a. Vi Er Stærke, Vi Er Sjove, Vi Er Søde, Vi Er Stolte.

Nu har jeg selv fået lov til at prøve og føle på noget af tøjet, og det har været i en ganske god kvalitet. Denne sweatshirt er f.eks. fra VRS Fashion, og prisen på den er 199kr. Det synes jeg er meget fornuftigt. Jeg kan godt lide, at den har de fine blomster med glimmer på, for det gør, at jeg også kan have den på på job. Eller som her hvor jeg var en tur på Bakken med min svigerfamilie. Vi var på rundvisning i det nyopførte Korsbæk og spiste rigtig godt smørrebrød på Postgaarden. Så hyggeligt og vejret var skønt. Mon I selv har været ude og mærke lidt på kvaliteten af VRS Fashion eller måske endda købt noget af det med hjem?

[VRS Fashion sweatshirt, H&M nederdel og strømpebukser, Marc by Marc Jacobs ur og taske, Nike Roshe Run sneakers]

Blusen er modtaget som gave

3 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2015 / 22:17

   Den er bare så fin, og jeg elsker, at den kan styles på så mange forskellige måder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!