Dagens 190414 – På Fejø

Så er det 1. maj. Jeg mindes mine ungdomsår, hvor vi havde fri fra skole og tog ind til Fælledparken for at “hænge ud” og drikke øl. De gode gamle dage. Nu lyder jeg så gammel, haha. I dag er jeg såmænd bare på job. Man er vel blevet voksen og seriøs. Mon nogen af jer er ude for at nyde det gode vejr, drikke en øl og høre taler? I så fald må I nyde det.

Jeg har ikke brugt min Denver Jersey Skirt nederdel fra Black Swan Fashion meget, men derfor er jeg glad og tilfreds ved den alligevel, og jeg skylder da også at vise den på. Den er både blød og behagelig, og rynkeeffekten gør, at den både kan trækkes lidt op og lidt ned, afhængigt af om jeg skal i byen eller på job. En rigtig god basis nederdel at have i garderoben. Den er desværre udsolgt, så derfor linker jeg ikke til den. Normalt ville jeg foretrække at parre den med et par støvler eller ballerinaer, men jeg havde ikke så mange valgmuligheder med til Fejø. Kan I ellers li’ det grå look?

[S’NOB de Noblesse t-shirt, Gina Tricot cardigan, Black Swan Fashion nederdel, H&M strømpebukser, Nike Free sneakers, Andora Design øreringe, Julie Sandlau & Stine A Jewelry ringe, Casio ur]

14 Comments

 1. BRUUN by BRUUN
  6. maj 2014 / 09:23

  Elsker mixet af de grå toner, det klæder dig 🙂
  Jeg havde ikke fri 1. maj – men det gør mig ikke noget. Jeg nød vejret om aftenen med gåtur og hygge 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   6. maj 2014 / 22:57

   Av, tak! 😀
   Jeg har det på samme måde. Det var jo bare en hverdag. Og så er det godt, at vi kan nyde vejret om aftenen, hvis det er godt. Jeg sætter ligesom mere pris på det, når jeg ikke kan få det hele tiden 🙂

 2. Ida
  1. maj 2014 / 17:14

  Jeg har også været på job.
  Det er virkelig nogle gode billeder af dig og er vild med blomsterne i baggrunden 🙂
  Og jeg kan godt forstå at du er glad for din nederdel – den er virkelig også pæn 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:23

   Det er vi vist mange, der har 🙂
   Mange tak 🙂 Det var perfekt med frugttræet med blomster på 🙂
   Tak, og så er den tilmed rar at have på 🙂

 3. Line - Infashionwebelieve
  1. maj 2014 / 16:33

  Du ser drøngodt ud i nederdelen Louise, så den må du altså love at bruge noget mere!

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:22

   Aww, tak! 😀 Det skal jeg huske 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:22

   Hvor er du sød, tak! 😀 Jeg synes også, de fungerede super sammen på trods af nuancer 🙂

 4. Karina
  1. maj 2014 / 11:51

  Hvor ser du altså glad ud 🙂 Er vild med dit outfit 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:21

   Haha, tak 🙂 Det var dejligt vejr, og tiden stod stille, så der var alt mulig grund til at være glad 🙂 Tak 🙂

 5. Guapizimo
  1. maj 2014 / 10:07

  Skønne billeder, selvom det kun er forår er de nærmest helt sommerlige 🙂

  Og ja jeg kan gode lide det grå, det behøver ikke kun at høre efteråret til.

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:21

   Tusind tak 🙂 Det var jo oplagt at tage billederne der midt i en stor frugthave 🙂 Det var også godt vejr lige den dag.
   Lige præcis. Det kan jo altid mixes med f.eks. en stærk pink farve 🙂

 6. Ida / Fashionlab
  1. maj 2014 / 07:36

  JA – Jeg er vild med mikset mellem de mange forskellige grå nuancer 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2014 / 17:20

   Tak! 🙂 Hvor er jeg glad for, at du kan lide det grå mix 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!