Dagens 181014 – Til bryllups middag

Mit outfit her er fra en dejlig lørdag for nogle uger siden. Dagen startede med fødselsdags brunch og lagkage hos min kære storesøster. Mums. Det er også hende, der har flettet mit hår så fint, så det får hun æren for. Jeg ville ønske, jeg kunne gøre den slags selv, men det har jeg desværre for tykke fingre til, haha. Hvis ikke ville jeg have mit hår flettet og opsat hver dag.

Om aftenen var min kæreste og jeg inviteret til en lille, intim bryllups middag på gourmet restauranten StigAnn i Køge. Og det var altså ikke vores eget bryllup. Øj, det var bare god mad. Som i virkelig god. Jeg fik kammuslinger til forret, chateaubriand af dansk oksemørbrad samt chokolade fondant. Kødet blev tilberedt inde ved bordet. Sikke en oplevelse. Der kan I godt lige smutte forbi og spise.

Da det bare var en helt intim bryllups middag, var der ikke nogen fin dresscode. Jeg valgte at hoppe i en af mine yndlings basis kjoler og pifte den lidt op med høje støvler, smykker og make-up. Det fungerede super.

[Gina Tricot kjole, H&M strømpebukser, Gardenia wedges, Casio ur, Kirsten Dyrum og Line & Jo øreringe, Stine A Jewelry ring]

14 Comments

 1. 6. november 2014 / 09:11

  Wauw… så flot frisure… åhh det gad jeg godt kunne lave på mig selv 🙂
  – og hvor lyder det skønt med intim bryllup… perfekt!

  • Lullumut
   Forfatter
   6. november 2014 / 22:28

   Tusind tak! 🙂 Ja, os mig 🙂
   Det var så hyggeligt 🙂 Dog kun middag, vi var ikke med til bryllup 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  5. november 2014 / 20:20

  Hvor er dit hår bare vildt fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. november 2014 / 22:19

   Tusind tak 🙂

 3. 5. november 2014 / 12:57

  Lækker frisure! – det er bare så pænt til dig søde Louise 🙂 Og så fint outfit

  • Lullumut
   Forfatter
   5. november 2014 / 22:16

   Tak søde 🙂 Og jeg følte mig så godt tilpas i den kjole og med den frisure 🙂 Det er endda det vigtigste.

 4. 4. november 2014 / 21:25

  Hvor ser du dejlig ud – skønt outfit – og din søster er bare dygtig til flet! Det burde du have oftere 😀 WOW!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2014 / 22:12

   Årh, du er sød, tak 🙂 Ja, min søster er dygtig til mange ting 🙂 Hun er den kreative i familien.. Haha, jeg må øve mig 🙂

 5. Karina
  4. november 2014 / 20:02

  Den frisure er bare så smuk 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2014 / 22:11

   Tak 🙂 Må lære at lave den selv 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2014 / 22:11

   Tusind tak 🙂

 6. Ida
  4. november 2014 / 17:05

  Ih det hår ville jeg også gerne lære at lave på mig selv – kan vi komme i lære? 🙂
  Og det lyder som vildt lækkert mad I fik om aften 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. november 2014 / 22:11

   Det kan være, jeg skal foreslå hende det 🙂
   Ja, det var utroligt lækkert. Det kan anbefales..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!