Dagens 180415 – Til rund fødselsdag

Jeg har med vilje ventet lidt med at vise jer disse outfit billeder fra Bispebjerg Kirkegård til “kirsebærstormen” var taget af, haha. Så nu håber jeg altså, I er klar på at se dem. De er fra en lørdag for to uger siden, hvor min far fyldte rundt, og han blev fejret med dejlig brunch og senere igen om aftenen. Jeg var dresset up i yndlingsnederdel fra Vila, elegant jakke fra Zara og en lille hæl fra Deichmann. Hvis ikke jeg kan dresse up på sådan en dag, så ved jeg ikke hvornår ellers.

Nu vil jeg videre i dagens program. Min lejlighed blev sat til salg torsdag eftermiddag, så både lejlighed og have er ved at blive gjort klar til billeder og fremvisninger i næste uge. Og så er der lige en hel del praktisk, der skal på plads samtidig med bank og ejerforening. I morgen skal min kæreste og jeg ud og se på et lille rækkehus (langt væk), som jeg har forelsket mig i, og det er tilmed inden for vores budget. Dog ved jeg godt, at der kan gå lang tid, inden vi får solgt, så derfor nøjes vi bare med at kigge. Det må man gerne, haha.

Fortsat god lørdag. Har I mon spændende planer? Vejret er jo lækkert.

[Zara jakke, Vila nederdel, Deichmann støvler, Decadent Copenhagen taske]

15 Comments

 1. Pingback: April i billeder -
 2. Eline / My Kind of Fashion
  11. maj 2015 / 09:03

  WOW! Jeg synes dit outfit står SÅ godt til kirsebærtræerne, også selvom de er set mange steder her i blogland 😉 Men godt ser du ud og kirsebærtræerne er altså bare en fantastisk smuk baggrund!
  Håber du får solgt lejligheden hurtigt 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2015 / 23:07

   Tusind tak 🙂 Måske er det det mørke sæt. Ja, det er set virkelig meget, haha. Det er heller ikke hver dag, man har den mulighed 🙂
   Tak! 🙂 Vi har lige lidt udfordringer med nogle papirer, der skal være i orden, før end noget kan blive solgt.

 3. Maria Bøg-Skov
  6. maj 2015 / 14:50

  Tusinde tak for svar Louise:)
  Du ved nysgerrigheden for jo overtaget en;)
  Jeg er virkelig glad for din blog, og syntes at den skiller sig meget ud fra de andre blogs i blogverden. Jeg kan godt lide at du skriver om så mange forskellige ting. Altså både job, træning, tøj, make up, flytning, mad osv. Det gør det spændende at følge med. Og vil følge bloggen, også selvom to blev til tre;)
  Mvh Maria:)

  • Lullumut
   Forfatter
   9. maj 2015 / 10:26

   Det var så lidt 🙂 Og det er skam helt ok. Måske jeg skal holde en spørgerunde snart?
   Tusind tak for de pæne ord, som virkelig varmer 🙂 <3 Det glæder mig så meget, at du har det på den måde. Nogle gange kan jeg som blogger godt sidde og tænke, hvorfor nogen vil læse med hos mig.. Og om jeg berører for mange emner.
   Haha, det bliver dog ikke lige foreløbig 🙂
   God weekend 🙂

 4. Maria Bøg-Skov
  5. maj 2015 / 15:31

  Hej Louise.
  Jeg har læst med fra bloggers start, og er lidt nysgerrig på jeres flytning.
  Jeg boede i Lyngby indtil den 17 april, og havde en ide om at du boede i Søborg.
  Og nu tænker jeg om i overvejer at flytte pga at i måske vil være tre i fremtiden?
  Helt i orden hvis du ikke svarer.

  Mvh Maria.

  • Lullumut
   Forfatter
   5. maj 2015 / 17:58

   Hej Maria,
   Jeg kan sagtens huske dig 🙂 Du var meget aktiv på bloggens Facebook side engang.
   Ja, vi bor stadig i Søborg, meget tæt på Lyngby.
   Du må gerne spørge 🙂 Vi har ikke planer om at blive tre lige foreløbig, men på et eller andet tidspunkt i fremtiden har vi nok 🙂 Vi har boet her på 47 kvm i snart 8 år, så nu er det tid til at blive rigtig voksne 🙂 Jeg kan faktisk rigtig godt lide vores lejlighed..
   Kh. Louise

 5. 4. maj 2015 / 22:14

  WOW – du er LÆKKER 🙂
  Du bør polstre din kommende have i kirsebærtræer – de klæder dig umanerligt dejligt 😉

  #SMUK

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   5. maj 2015 / 17:55

   Årh, tusind tak, du er altid så sød! 🙂 <3 Kom til Kbh...
   Klem

  • Lullumut
   Forfatter
   3. maj 2015 / 10:41

   Tusind tak! Det var dejlige ord at stå op til 🙂

 6. Ida
  2. maj 2015 / 16:53

  De kirsebærtræer bliver da man vist aldrig træt af at se på 🙂
  Og sødeste pige det lyder så vildt spændene med lejligheden. Glæder mig til at se dig og du fortæller meget. Og spændene med rækkehuset 🙂
  Jeg er i sommerhus og slapper af og nyder selskabet af Fifty Shades 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2015 / 19:48

   Nej, vel 🙂 Jeg fik bare kun to kommentarer på mit tidligere indlæg med dem, så jeg gik ud fra, I var trætte, haha..
   Ja, vildt spændende 🙂 Jeg venter stadig på, du inviterer mig hjem til kaffe 😉
   Dejligt med sommerhus og en god bog 🙂 Tror jeg vil smække en film på skærmen..

 7. 2. maj 2015 / 13:34

  Jeg skulle lige til at skrive, at der har vi de berømte kirsebærtræer 😀
  Hvor er din jakke bare smadder lækker og du står med drømme tasken i hånden.
  Ønsker mig så brændende en Decadent taske 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. maj 2015 / 19:47

   Haha, ja de er alle vegne 🙂 Dog ikke så meget mere..
   Tusind tak 🙂 Jakken er gammel efterhånden, men den er jo så klassisk 🙂 Har faktisk været ved at sælge den flere gange..
   Tasken er jeg også så glad for 🙂 Jeg vil anbefale dig at købe den til Designer Forum, hvor du kan spare mange penge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!