Dagens 170215 – På job

Hvor er det fantastisk, at det stadig er lyst udenfor, når jeg får fri fra job. Jeg elsker det. Og nu går det den rigtige vej. Foråret er på vej. Forleden dag fik jeg min kæreste til at hapse et par billeder, da jeg kom hjem om eftermiddagen.

Mit outfit var helt enkelt med kun få elementer i sort. Wauw. Alle tingene er bløde favoritter, som fungerer perfekt til en travl dag foran computeren. Det er altså bare det vigtigste for mig. I vinterhalvåret har jeg altid et tørklæde om halsen, og selvom jeg har mindst 30 i mit skab, er det her pt. min favorit. Farven pynter da også godt. Jeg er så glad for, at mit hår endelig har fået lidt god længde. Nu skal jeg lige have klippet spidserne næste weekend, og så er det klar til at vokse sig endnu længere.

I må have en dejlig weekend. Jeg stikker af til Malmø med min veninde i morgen. Glæder mig så meget til hygge, shopping, middag, drinks, overnatning, brunch. Ahh. Det skal blive så godt. Selvom jeg synes, min konto er lidt lunken for tiden, haha. Jeg var så uheldig at ende med et fladt bildæk i sidste uge, og da et af mine andre dæk trængte til en udskiftning, blev det således til en udskrivning til to nye dæk. Ahem.

[H&M jakke, H&M T-shirt, Black Swan Fashion jeans, Deichmann støvler, pashmina tørklæde, Marc by Marc Jacobs ur]

12 Comments

 1. Nicoline
  13. oktober 2015 / 18:23

  Lækker blog – den er føjet til favoritterne. Og super flot tørklæde.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. oktober 2015 / 19:56

   Tusind tak for de pæne ord, herligt at høre 🙂

 2. 24. februar 2015 / 12:36

  Hvor er den blazer smuk til dig! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   24. februar 2015 / 17:03

   Tusind tak, søde Amy 🙂

 3. Tina Lentz
  20. februar 2015 / 22:28

  Så fint et outfit søde 🙂 hehe kender godt det med de mange tørklæder 😛 sårn er det bare 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. februar 2015 / 23:02

   Tak! 🙂 Ja, det er næsten fjollet at have så mange tørklæder, der bare ligger 🙂

 4. Karina
  20. februar 2015 / 12:52

  Du ser bare rigtig fin 😉 Jeg er vild med din nye header 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   22. februar 2015 / 23:01

   Mange tak 🙂 Og tak, herligt du bemærkede den 🙂 Jeg trængte sådan til noget nyt.

 5. 20. februar 2015 / 12:14

  Der er simpelthen heller ikke mere kedelige penge, end dem brugt på reparationer.
  Håber du får en skøn weekend i Malmø!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. februar 2015 / 23:01

   Nej, jeg er enig. Det var nogle dumme penge 🙂
   Tusind tak, vi havde den bedste tur 🙂

 6. 20. februar 2015 / 10:39

  Uhh dæk-shopping er altså ikke det sjoveste 🙂
  Men hvor er det flot til dig med det lyserøde og blå… jeg sidder her i mit mørke (næsten sorte) tøj og får helt lyst til at komme i forårstøjet… 😉
  – Rigtig god weekend til jer… og nyd det!

  • Lullumut
   Forfatter
   22. februar 2015 / 23:00

   Nej, det føltes lige lidt unødvendigt 😉
   Tusind tak 🙂 Ja, jeg har også mørkt tøj på i dag. Det er bare så typisk os danskere 🙂
   Tak søde du, vi havde en dejlig tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!