Dagens 160715 – I ny t-shirt

Så blev det tid til at vise jer resten af mit outfit med min nye bløde t-shirt. Den kommer til at blive brugt rigtig meget, og jeg skal snart have kigget efter nogle flere af dem. I øvrigt, tak for jeres tips til t-shirts. Der er helt sikkert et par af dem, jeg skal have prøvet. Mine jeans fra Bessie er fra sidste år, men I har vist aldrig set dem her på bloggen. Jeg kan varmt anbefale dem, for de er super bløde og stretchy. Præcis som jeans skal være. Desuden er jeg vild med den mørke farve. Jeg skal egentlig have lagt dem op, men jeg synes ikke, det gør noget med opsmøg om sommeren, og om vinteren er de alligevel nede i et par støvler. Livet med korte ben, haha.

Lyset er helt vildt fint på billederne. Jeg elsker den måde, det sniger sig bag om mig på. Ellers håber jeg, I har det godt? Her går det fint. Jeg har ekstra travlt på job, fordi jeg passer en anden funktion, og om en uges tid går jeg selv på ferie igen. Der er lige et par opgaver og ender, der skal på plads inden. Yay, glæder mig så meget til ferie igen.

Husk forresten at der kører en give-away om kosttilskud på bloggens Facebook side. Find det lidt nede ad siden HER.

[Zara t-shirt, Bessie jeans, Deichmann loafers, Casio ur]

7 Comments

 1. Eline / My Kind of Fashion
  25. juli 2015 / 10:45

  Årh den ser så lækker ud! Og er helt vilde med dine sko <3

 2. StyleStories
  23. juli 2015 / 22:40

  Rigtig fin t-shirt, er selv vild med sådan en dyb v-hals 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2015 / 10:42

   Tak 🙂 Ja, jeg går normalt ikke v-hals, men jeg synes faktisk, den er lidt mere feminin end med rund hals 🙂

 3. Karina
  23. juli 2015 / 21:45

  T-shirten har jeg også selv – den er utrolig lækker 😉 Lækkert outfit søde 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   25. juli 2015 / 10:41

   Fedt at høre, du også er rigtig glad for den 🙂 Tusind tak! 🙂

 4. 23. juli 2015 / 18:27

  Så fin en t-shirt søde 🙂 Og ja, så bliver det da dejligt med ferie igen! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. juli 2015 / 21:40

   Mange tak, søde! 🙂 Ja, det bliver da sååå godt. Håber du selv har noget tilgode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!