Dagens 160514 + GRØD i Torvehallerne

På St. Bededag fik min kæreste lokket mig med en tur på GRØD i Torvehallerne. Jeg var mildest talt lidt skeptisk over for konceptet, da jeg bare ikke spiser grød. Men jeg fik gjort mine tanker til skamme, for det var sindssygt lækkert. Helt vildt anbefalelsesværdigt, og der kommer jeg altså gerne igen. Har I prøvet det? Vi valgte 3 forskellige portioner og delte så. Det blev til en risotto, en havregrød med karamel samt en rabarbergrød. De var alle så gode, at jeg ikke vil kunne vælge en favorit. Nu glæder jeg mig endnu mere til at rejse til New York og spise havregrød til morgenmad på deres hyggelige caféer.

Jeg var hoppet i et enkelt men bestemt ikke kedeligt outfit. Elsker bare den blå jersey blazer, og så er den en god kontrast til de trevlede jeans. Jeg besluttede mig for at klippe mine jeans op, da de altid er for lange, og det er alligevel snart tid til en udskiftning. Synes det fungerer godt. Mine sko er nye og fra Deichmann. Jeg var forbi dem i sidste uge og fik lov til at vælge nogle forskellige modeller. Synes de er så fede med rem og nitter. Meget Valentino-ish. Kan I lide dem? Find dem online HER, hvor de er sat ned til halv pris og kun koster 124kr. på porto.

Husk at jeg holder loppemarked på Frederiksdalsvej 49 i Virum i dag fra kl.10-15. Kig endelig forbi hvis I har muligheden og er i nærheden. Og kryds så lige fingre for, at vejret holder tørt.

[Black Swan Fashion t-shirt, H&M blazer, Gina Tricot jeans, Graceland/Deichmann ballerinaer, Decadent Copenhagen taske]

12 Comments

 1. 24. maj 2014 / 22:54

  Ej hvor er de fede!!

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:24

   De er mega fede! 😀

 2. High on Fashion
  24. maj 2014 / 22:04

  Du ser dejlig fin og afslappet ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:23

   Mange tak 🙂 Det var jo også en helligdag, så helt stift skulle det ikke være 🙂

 3. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  24. maj 2014 / 15:19

  Elsker også torvehallerne – skønt og dejligt udvalg.

  Og ja, jeg kan rigtig godt lide skoene – men vil nok aldrig selv hoppe i et par, for generelt er jeg udfordret med min lange fod (størrelse 40) og slanke ben… jeg får meget nemt den følelse af, at de ligner plader, hvis ikke de er af en helt særlig model. Det er nok også derfor, jeg har så svært ved at finde ballerinaer… for jeg synes bare jeg ligner en “and” i dem… suk… 😉

  Knus Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:23

   Jeg ville ønske, jeg boede tættere på. Og så igen, det ville næsten være for farligt 😉
   Haha, jeg har samme udfordring som dig. Jeg bruger også str. 40, og så har jeg bare korte, tykke stænger i stedet. Det går lige skidt 🙂 Jeg er lige glad, for jeg elsker ballerinaer og vil ikke undvære dem 🙂

 4. Christine
  24. maj 2014 / 10:50

  Elsker torvehallerne, det er så hyggeligt og der er sååå lækker mad 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:22

   Der er jo helt vildt hyggeligt 🙂 Og alverdens lækkerier 🙂

 5. Ida
  24. maj 2014 / 09:18

  Jeg har været hos grød og synes virkelig at det er godt og lækkert. Og så er jeg ret vild med den måde de eksperimenterer på 🙂

  Håber at der kommer en masse søde og købelystende forbi din stand 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. maj 2014 / 23:21

   Det er virkelig godt. Ved ikke hvorfor jeg ikke har været der før. Ja, de havde en ret eksotisk grød, som jeg bliver nødt til at prøve næste gang 🙂
   Tak, det gik super godt, og vi var heldige med vejret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!