Dagens 130713 – I Kongens Have

Hvis der er noget, jeg er rigtig dårlig til, så er det spontane aftaler. For mig skal alt gerne planlægges flere uger i forvejen. Min veninde Ida har det lige omvendt og vil helst kun planlægge få dage ud i tiden. Måske er det derfor, vi ikke får set hinanden nok. På trods af det endte vi med en meget spontant date i Kongens Have lørdag eftermiddag/aften, og det var noget så hyggeligt. Vi hentede lækre salater fra Smag i Torvehallerne og havde selv medbragt vin og cider. Igen er vi meget forskellige, Ida vil helst have den tørreste vin, og jeg vil helst have den sødeste cider.

Efter at have siddet på et tæppe og spist, drukket samt vendt verdenssituationen, besluttede vi os for at tage outfit billeder af hinanden. Hold op hvor skægt, for Ida lagde sig bogstavelig talt på haven og tog billeder af mig, haha. Jeg var hoppet i min nye nederdel med leopard print fra BikBok, og t-shirten fra Vila er faktisk også ny. Jeg købte den i fredags i Lyngby Storcenter, og fordi butikken skal bygge om, var der 50% på alt. Jeg gav sølle 40kr. for denne bløde t-shirt. Mine sandaler er købt på Cypern sidste år, og dem har jeg genfundet kærligheden til, juhuu. Ringen er ny og fra Stine A Jewelry.

[T-shirt – Vila, nederdel – BikBok, sandaler – fra Cypern, ring – Stine A Jewelry, neglelak – Essie’s Full Steam Ahead]

Share:

8 Comments

 1. Nanna Says
  17. juli 2013 / 00:47

  Rigtig pæn nederdel, Louise! Jeg savner nogle gange lidt at have en Bik Bok i Aarhus.
  Lyder simpelthen så hyggeligt med dig og Ida. Godt I fik det til at passe 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juli 2013 / 22:21

   Taaak, søde Nanna 🙂 Den er lidt uden for min komfort zone men helt perfekt 🙂 Det kan jeg godt forstå. Jeg kommer der faktisk aldrig. Tror aldrig jeg har været derinde før i DK.. Men de har fine ting.
   Jaaa, det var godt at få set hende igen 🙂

 2. 16. juli 2013 / 23:00

  Lyder ellers som et hyggeligt møde – godt I kunne få det til at passe 🙂 Er desuden vild med sandalerne & nederdelen!

  • Lullumut
   Forfatter
   17. juli 2013 / 22:20

   Det var super hyggeligt 🙂 Ja, det skal der bare være tid til – så må vi mødes på halvvejen, haha 🙂
   Tak 🙂 Jeg er så glad for begge dele, og jeg håber sandalerne holder til næste år også 😉

 3. Rikke Krøger
  16. juli 2013 / 21:08

  Cool outfit, den nederdel er altså ret fin!

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:52

   Tak! 😀 Jeg er også ret vild med leo printet 🙂

 4. Ida
  16. juli 2013 / 12:49

  Det var så hyggeligt 🙂 – Vi gør det snart igen 🙂 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:52

   Super hyggeligt, vejret var også bare perfekt 🙂 Den er jeg med på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!