Dagens 110514 – I matchende sæt

Jeg har bevæget mig et stykke uden for min komfortzone i dette outfit. Jeg er nemlig hoppet i et matchende sæt, og så endda med print. Faktisk kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har været i et matchende sæt. Det her sæt er fra Milla/Bilka og kostede vitterligt ingen penge. 129,95kr. pr. del er en rigtig god pris, hvis man som jeg bare gerne vil prøve en tendens af. Og lige præcis det er bl.a. Bilka rigtig god til. Når det kommer til tendenser er jeg sjældent first mover. Jeg skal altid lige lure det af hos andre først, og så springer jeg måske selv på senere, og her er det altså super at kunne prøve det af til en brøkdel af prisen. Det her sæt er både feminint med mintgrøn farve og cool med grafisk print på.

Vejret har ikke været så spændende den sidste tid, så til min nieces fødselsdag i søndags tilføjede jeg min sorte læderjakke og sorte støvler. Havde vejret været lidt mere sommerligt, ville jeg gerne have haft en ballerina eller sandal på og en tynd cardigan over. Jeg vil også forsøge mig med at bruge delene hver for sig. Ja, mulighederne er mange. Måske jeg skal tage forbi Bilka på vej hjem fra job i dag. Jeg er så heldig at have en 5 min. derfra. Bruger du selv sæt? Og hvordan synes du, jeg er sluppet fra det?

[Milla bluse og bukser, Saint Tropez læderjakke, Gabor støvler, Stine A Jewellery øreringe]

Bluse og bukser er modtaget som gave

17 Comments

 1. 18. maj 2014 / 23:04

  Jeg synes det er flot til dig!
  Lækkert at du har sat en læderjakke til og sorte støvler. Det giver tøjet mere råt og kant 🙂

  Sjovt at se hvordan vi vælger at style sættene 🙂

  Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   21. maj 2014 / 19:14

   Tak! 🙂 Ja, det var faktisk lige det, der passede til vejret. Vi skulle være udendørs til skattejagt til en fødselsdag, så det var samtidig praktisk 🙂
   Ja, det er meget forskelligt 🙂

 2. BRUUN by BRUUN
  15. maj 2014 / 11:51

  Sæt-freaken herovre er tilfreds 😉

  Er imponeret over det sæt – det er godt gået af Bilka!

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:42

   Så er det godt, hvis du er tilfreds! 😀 Ja, de har gjort det virkelig godt. Det er både funktionelt og pænt. Top point her fra 🙂

 3. Trine
  14. maj 2014 / 21:55

  Åhhh så fint… jeg er heller ikke en first mover, jeg skal også lure det lidt af… Men efter at have set dig i sættet, kunne jeg sagtens overveje det selv.

  Og elsker du giver det lidt kant med læderjakken…

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:41

   Dejligt at høre, jeg ikke er den eneste first mover 🙂 Tak, det er jeg glad for. Så et par dele i en Bilka forleden, så måske er du heldig at finde noget 🙂 Tak 🙂 Synes det sarte print skulle have lidt modspil 🙂

 4. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  14. maj 2014 / 20:26

  Louise dit skår! du er da sluppet mega godt fra det. Jeg kan rigtig godt lide sådanne sæt – for du kan både bruge tingene hver for sig – og så sammen! 🙂

  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:40

   Av tak, du er altså sød sådan at kalde mig et skår 🙂 Ja, det er jo alt for praktisk 🙂

 5. 14. maj 2014 / 18:34

  Jeg synes det er råt med det enkle og grafiske, især iselskab med en læderjakke! 🙂

  – Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:38

   Mange tak. Synes også selv, jeg har fået det stylet ret fint 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:37

   Tak! 🙂

 6. Ida
  14. maj 2014 / 16:56

  Jeg har det på helt samme måde når det kommer til sæt. Men det er jo så smart. Det er lige som en buksedragt, bare meget nemmere når man skal på toilettet 🙂
  Og så er den vildt fin til dig. Og kan godt lide at du har stylet den med håle og læderjakke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:37

   Det er virkelig smart. De skal selvfølgelig også prøves hver for sig og ikke kun sammen 🙂 Ja, haha det har du da ret i 🙂
   Tusind tak 🙂 Ja, hvis det er flade sko, bliver det vel næsten for nattøjs agtigt 🙂

 7. Karina
  14. maj 2014 / 11:45

  Det ser altså rigtig cool ud som et sæt 🙂 Jeg kan faktisk godt lide det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. maj 2014 / 11:34

   Tak 🙂 Det er jeg glad for at høre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!