Dagens 070713 – I Aalborg

Nogle af jer så måske på Instagram, hvor jeg hedder “lullumut”, at jeg var i Aalborg i weekenden. Det var desværre ikke med noget hyggeligt formål, da min kærestes farmor skulle begraves. Det hele gik nu godt og nogenlunde smertefrit.

Da jeg nu skulle et smut til Aalborg, hvor jeg ellers aldrig kommer, spurgte skønne Linda fra BRUUN by BRUUN, om vi ikke skulle mødes. Så det gjorde vi. Jeg har ikke set Linda, siden vi var i Marrakech sammen i november, så det var et glædeligt gensyn. Bagefter nåede jeg et kort visit i Salling. Hold fast nogle fede ting. Desværre havde vi ikke så meget tid, da turen tilbage til nord for København tager noget tid. Men jeg håber da på at besøge Aalborg inden alt for længe igen.

Til køreturen ud og hjem var jeg hoppet i mine pailletbukser fra BlackSwan Fashion, da de er noget så behagelige men stadig fine at have på, og så havde jeg mine nye Stylesnob Cika ballerinaer til. Love love love them. Det var i øvrigt sjovt at stå der på trapperne ved vandet, hvor jeg ofte har set Aalborg bloggere stå på deres outfit billeder.

[T-shirt – Vero Moda, pailletbukser – BlackSwan Fashion, jakke – Vila, ballerinaer – Stylesnob, taske – Marc by Marc Jacobs, solbriller – Bianco (gave)]

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

12 Comments

 1. StyleStories
  16. juli 2013 / 11:59

  Sikke et fint outfit! De bukser spicer altså lige lidt op, og de er en god kontrast til armyjakken 🙂 Sjovt at se dig i Aalborg, det er jo lidt “min” by også, udover Frederikshavn hvor jeg stammer fra 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juli 2013 / 21:51

   Tak! 😀 Præcis, de ville ikke være nær så fine uden alle pailetterne 🙂 Tak, jeg er altså også bare vild med jakken 🙂
   Hehe ja, det kan jeg forestille mig 🙂 Ville gerne have haft mere tid der 🙂

 2. Karina
  12. juli 2013 / 17:31

  Men du ser super fin ud 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2013 / 22:20

   Tak 😀

 3. Katrine Guldbæk
  12. juli 2013 / 13:48

  Hvor hyggeligt, at du lige var en tur i det nordjyske :-). Og i øvrigt lækkert outfit 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2013 / 22:20

   Ja, det var ikke tosset med sådan et afbræk på trods af formålet 🙂 Tusind tak 😀

 4. BRUUN by BRUUN
  12. juli 2013 / 13:21

  Det var SÅ hyggeligt, skønne Lulle-Mor. Solskin og iceblend – looooove 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2013 / 22:20

   Dejligt at se dig 🙂 Jaaa, kunne godt have været blevet siddende meget længere 🙂

 5. Ida
  12. juli 2013 / 12:47

  Dejligt outfit og hvor lyder det hyggeligt at du mødtes med søde Linda 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2013 / 22:19

   Tusind tak søde 🙂 Jaa, det var virkelig hyggeligt 🙂

 6. 12. juli 2013 / 09:43

  En trist anledning for turen – jeg er glad for, det foregik nogenlunde problemfrit.

  Og hvor er dine sko altså bare enormt fine.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2013 / 22:19

   Ja, den slags er desværre aldrig rart 🙂 Tak søde Rikke 🙂
   Og tusind tak, jeg elsker dem 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!