Dagens 060815 – I Allinge på Bornholm

Her får I lige det sidste outfit fra Bornholm. Det er taget i byen Allinge, hvor vi valgte at spise den sidste aften. Vi spiste på Restaurant Margeritten, hvor de både laver god mad og har rigtig god service. Jeg fik en plankebøf, og det har jeg vist aldrig spist før, men den var utroligt god. Deres chokolademousse kan jeg også meget varmt anbefale, haha. Mit outfit er egentlig meget simpelt, og jeg havde valgt at hoppe i lange bukser efter en hel dag i shorts. Vi var simpelthen så heldige med vejret, og I kan måske fornemme på billedet, at solen varmede godt.

Jeg håber, I får en rigtig dejlig weekend. Har I nogle spændende planer? Jeg skal bl.a. ses med en god veninde, til åbent hus og til grillfest. Og så er jeg i øvrigt ved at sælge godt og grundigt ud af de ting, som jeg ikke skal have med mig videre, når jeg flytter. I kan finde mine annoncer på Trendsales HER. Der kommer nye annoncer op løbende, og lige nu har jeg bl.a. et helt ubrugt silketørklæde fra Designers Remix til salg.

[Black Swan Fashion top, Gina Tricot t-shirt, H&M bukser, VRS Fashion sandaler, Marc by Marc Jacobs taske, Marc by Marc Jacobs ur, Ray-ban solbriller]

6 Comments

 1. Eline / My Kind of Fashion
  24. august 2015 / 10:24

  SKØNT outfit 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   24. august 2015 / 18:16

   Tusind tak, søde du 🙂

 2. Ida
  23. august 2015 / 19:54

  Det lyder både hyggeligt og lækker og dejlige planer du har haft i weekenden 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   23. august 2015 / 21:24

   Ja, det har været så fin en weekend 🙂

 3. 22. august 2015 / 19:15

  Dejligt outfit søde 🙂 Og ja, her skal weekend også nydes med grill, solbadning i haven osv 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   22. august 2015 / 23:22

   Tak! 🙂 Ih, det lyder skønt. Enjoy! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!