Dagens 050615 – I nye bukser

http://i1357.photobucket.com/albums/q743/Lullumut/Outfit/Lullumut-modeblog-050615-dagens-outfit-deichmann-calvinklein-ginatricot-hogm_zpsetfxlbdp.jpg

I morges sendte jeg min kæreste på mandetur til Le Mans i Frankrig, og dermed er jeg græskenke de næste par dage. Mænd og deres biler, haha. Det passer mig rigtig fint med lidt alenetid, og jeg tror, det er sundt for et forhold med lidt tid hver for sig engang i mellem. Især efter 11 år. Jeg har ikke de vilde planer og skal egentlig bare slappe af og have ryddet op i nogle bunker. Derudover skal jeg være sammen med min familie, og så får jeg en veninde til middag og overnatning, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til.

Bukserne på billederne er nye og fra H&M. Jeg har længe været træt af det meste af min garderobe, og for et par uger siden smed jeg så en hel masse i min virtuelle kurv hos H&M. Noget af det har jeg beholdt, og noget af det er returneret. De her bukser i 100% viskose med fint blåt print kostede 90kr, og de er allerede et hit. De er dejlig lette og pifter samtidig resten af et outfit godt op. De koster 80kr. nu, og I kan finde dem HER.

[H&M blazer og bukser, Calvin Klein top, Gina Tricot t-shirt, Deichmann loafers, Ray-Ban Aviator solbriller, Julie Sandlau øreringe, Marc by Marc Jacobs ur]

6 Comments

 1. Katrine Guldbæk
  14. juni 2015 / 19:43

  Super lækre bukser – perfekte her til de lune dage 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   16. juni 2015 / 20:05

   Tak! 🙂 Ja, de er nemlig rigtig dejlig luftige 🙂

 2. StyleStories
  12. juni 2015 / 22:26

  De er virkelig fine til dig 🙂 Det er så sommerligt med print og lyse farver.

  • Lullumut
   Forfatter
   14. juni 2015 / 17:51

   Tak 🙂 Ja, jeg trængte både til lidt nyt, lidt luftigt og lidt farver, og til sådan en god pris er det jo billig måde at prøve af på 🙂

 3. 12. juni 2015 / 13:10

  Dejligt med en lille alene weekend 🙂
  Super fine bukser, jeg kan bare ikke så godt lide når mine balder får lov til at hoppe rundt, derfor er jeg vil med jeans – haha!

  • Lullumut
   Forfatter
   14. juni 2015 / 17:50

   Ja, det er ikke skidt, og den er også blevet brugt godt nu 🙂
   Tak 🙂 Haha, jeg forstår, hvad du mener. Kan du ikke bare tage nogle hotpants på under? 🙂 Jeans er også skønne men lidt for varme nu..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!