Dagens 050415 – I skoven

Der sker spændende ting for tiden. Min lejlighed er ved at blive sat til salg, og på trods af at den ikke er slået op online endnu, har der allerede været en potentiel køber og se på den i dag. Super spændende. Men min kæreste og jeg har ikke travlt med at flytte, så vi ser lige tiden an. Nu gælder det bare om at holde lejligheden ryddet, så vi er klar til billeder, åbent hus etc.

Mit outfit er fra sidste søndag, hvor den stod på påskehygge og en tur i skoven med min svigerfamilie, og derfor er tøj og sko også til den pæne men praktiske side. Det var trods alt lidt køligt den dag. Min striktrøje er den nye fra Vero Moda, som jeg klikkede hjem i februar. Den er lidt til den store side men stadig super behagelig og anvendelig på de køligere dage. Tasken er den fra Bellini, som jeg lovede at vise jer i aktion. Jeg er meget hurtigt blevet meget glad for den, selvom den dog kun lige kan indeholde min pung og min mobiltelefon.

Jeg håber, I har haft en dejlig weekend? Jeg kom afsted til Designer Forum i går og fik købt to rigtig godt ting, som jeg nok skal vise frem her.

[Vero Moda striktrøje, Neo Noir dunjakke, Bellini taske, Levi’s jeans, Deichmann støvler]

8 Comments

 1. 13. april 2015 / 23:16

  Det er brandspændende! 🙂
  (Men du sælger altså ikke din FIAT!) #deterenordre #fnis

  Skønne billeder, du stråler! 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   13. april 2015 / 23:20

   Det er så spændende, at jeg har svært ved at sove om natten! 😀
   Haha, nej det ville være så synd. Vi bliver nødt til at finde et billigt hjem, så jeg kan beholde den 🙂
   Tak søde du <3

 2. Katrine Guldbæk
  13. april 2015 / 19:28

  Hvor ser du fin ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. april 2015 / 23:19

   Tusind tak 🙂

 3. Ida
  13. april 2015 / 06:09

  Fedt Louise, at der er en potentiel køber – spændende 🙂
  Det lyder som en dejlig dag. Det er så længe siden at jeg har været i skoven – en skam!
  Og så kan jeg så godt lide din jakke 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. april 2015 / 23:18

   Ja, det er helt vildt spændende, og den er endda slet ikke sat til salg endnu 🙂
   Det var det også – vi hygger altid helt vildt 🙂 Så må du komme herud, og så tager vi i skoven 🙂
   Tusind tak, den er også rar at have på 🙂

 4. 12. april 2015 / 20:04

  Lyder bare dejligt med lejligheden, dejligt at der allerede har været interesse for den 🙂 Og super fint outfit!

  • Lullumut
   Forfatter
   12. april 2015 / 20:35

   Det føles bare så rart 🙂 Og selvom jeg trives her, så ved jeg jo godt, at vi har valgt at flytte af en grund, og det skal nok blive lige så godt et nyt sted 🙂
   Tusind tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!