Dagens 040715 – I Rungsted Havn

Lørdag formiddag kørte min kæreste og jeg nord på til Rungsted Havn og spiste brunch. Vi havde en Bellevue Box, der var ved at udløbe, og helt ærligt så lød champagne brunch i Rungsted Havn væsentlig mere tiltalende end de andre muligheder. Vi var heldige, for vejret var helt perfekt, og brunchen på Café Valentin var også lige i skabet. Vi sad endda helt ned til vandet. Efterfølgende gik vi en lang tur rundt på havnen, og vi sluttede af med en gåtur ved Rungstedlund, inden vi kørte hjem ad Strandvejen med ruderne nede. En perfekt dag.

Jeg var hoppet i min VILA nederdel fra sidste sommer, som er blevet en klar favorit i garderoben hele året rundt. Til den havde jeg min nye t-shirt fra VRS Fashion, som jeg har fået tilsendt efter et event i foråret. Den er så fin med printet. Normalt er jeg ikke til hvidt tøj, men denne t-shirt har så tilpas meget print, at det lige går. Samtidig er den blød og tynd i kvaliteten. Sandalerne fra VRS Fashion er også nye. De minder lidt om Birkenstock sandalerne, men disse er en væsentligt billigere udgave til 179kr. Og så er de så rare at have på. Jeg kommer til at bo i dem resten af sommeren. Jeg kan endda bruge dem på job, win. Både t-shirt og sandaler kan købes i Bilka og føtex. Jeg skrev lidt om VRS Fashion i dette indlæg, hvis I ikke fik læst det.

Lidt tilfældigt så er min taske fra Deichmann faktisk også ny. Jeg fik den til et event, hvor jeg selv måtte vælge nogle forskellige sager, og den var lidt knald eller fald, men den har faktisk hængt på mig mindst 20 dage gennem den sidste måneds tid. Jeg er vild med farven, som pifter alle outfit op, og den boxy størrelse er perfekt til alt mit habbengut.  Hvad synes du om mit outfit? Jeg synes godt nok, det er svært at klæde sig på i varmen. Jeg har nærmest lyst til at bo i badetøj, haha.

[VRS Fashion t-shirt, VILA nederdel, VRS Fashion sandaler, Deichmann taske, Ray-Ban Aviator solbriller, Julie Sandlau øreringe, Stine A Jewelry ring]

6 Comments

 1. Karina
  9. juli 2015 / 20:25

  Hvor ser du altså fin ud søde 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2015 / 17:52

   Tusind tak! 🙂

 2. Ida
  9. juli 2015 / 17:01

  Det lyder bare så hyggeligt med brunch og jeres tur op nord på 🙂
  Og printet på toppen er så fin.
  Og så er farven så tasken jo så så så pæn!! – Fan 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   13. juli 2015 / 17:52

   Det var en rigtig god start på sommerferien 🙂
   Tak 🙂 Er meget glad for den.
   Ja, den farve er helt perfekt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!