Dagens 031014 – Til Vild Med Dans Live

Hey, jeg har da glemt at fortælle jer om en ret fed oplevelse. Min svigerfar vandt billetter til Vild Med Dans Live tilbage i slutningen af september. Sådan nogle billetter der, udover at se Vild Med Dans live fra 1. række, inkluderede ophold for 4 personer på Belly Sky Comwell inkl. morgenmad. Jeg kan godt fortælle jer, at han blev meget populær, da han valgte at invitere min kæreste og jeg med. Vi er ikke de store Vild Med Dans seere, men det var en skøn oplevelse.

Det er også fra den aften, mit outfit her er fra. Jeg fik taget en del billeder forskellige steder, men det her er bare det eneste, der fungerede nogenlunde i forhold til lyset. Stylingen var meget hurtig. Det var nemlig hjem fra arbejde, hen til min kærestes arbejdsplads, hen til Bella Sky, og der havde jeg så knap 20 min. til at tjekke ind og klæde om, inden vi blev hentet. Men vi nåede det, og jeg endte altså med at se sådan her ud.

Min kjole er ny og fra Black Swan Fashion. Den hedder Ema jersey dress og kan købes HER til 790kr. Den er i det flotteste mørkeblå viskose stof og ret loose i snittet. Der er en bred, rund hals og lommer i begge sider. Selvom kjolen i sig selv er skøn, synes jeg ikke rigtig, den klæder mig. Det havde nok hjulpet med et bælte i taljen eller måske en statement halskæde. Det må jeg prøve næste gang. I virkelig tror jeg bare, den vil gøre sig meget bedre på en høj pige end en kort pige som mig. Jeg må finde en høj veninde at style den på, haha.

[Black Swan Fashion kjole, Gabor støvler, Sammydress taske, Marc by Marc Jacobs ur]

Kjolen er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

15 Comments

 1. AnuskaRosa
  30. oktober 2014 / 19:40

  FED kjole! Den er SÅ fin til dig og klæder dig altså. Jeg kan godt lide det uden bælte 🙂
  Du må godt style den på mig ;-D hihi

  • Lullumut
   Forfatter
   31. oktober 2014 / 19:04

   Årh, du er altså sød, tak 🙂 Jeg er egentlig heller ikke bælte typen 😉
   Du må komme og prøve den en dag 🙂

 2. 29. oktober 2014 / 10:18

  Sikke en lækker oplevelse.
  Du er fin! Kjolen er flot til dig.
  Du kan også evt. style kjolen med et bælte siddende på hoften.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   29. oktober 2014 / 16:59

   Helt vildt 🙂
   Tusind tak, søde 🙂
   Ja, det var også det, jeg tænkte på. Men jeg er kommet frem til, at jeg nok bare skal vende mig til snittet 🙂

 3. Ida
  28. oktober 2014 / 17:02

  Ej jeg synes at den er rigtig pæn til dig 🙂 Og det ligner slet ikke at du kun har haft 20 minutter til at klæde om 🙂
  Og ih jeg kunne godt bruge sådan en lækker overnatning 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. oktober 2014 / 20:04

   Tusind tak! 🙂 Haha, åhh.. Jeg var så stresset. Bliver nødt til snart at style den festligt og så give den et lidt andet look 🙂
   Det var ikke dårligt. Det er det pæneste værelse, jeg nogensinde har overnattet i 🙂

 4. Mette Vinther
  28. oktober 2014 / 14:07

  Hvor ser du bare dejlig ud!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. oktober 2014 / 20:02

   Mange tak for din søde kommentar. Det sætter jeg meget stor pris på 🙂

 5. 28. oktober 2014 / 10:11

  Farven er rigtig god til dig. Jeg kender godt følelsen om at man ikke har den helt rigtige statur til snittet, jeg er heller ikke særlig høj, så snittet over knæet sidder under knæet på mig – haha 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. oktober 2014 / 20:02

   Tak 🙂 Det er den fineste farve! Ja, og som Lise skriver, så har det jo nok også noget med vaner at gøre 🙂

 6. Simone
  28. oktober 2014 / 09:50

  Den kjole og farve er godt nok flot til dig!

  • Lullumut
   Forfatter
   28. oktober 2014 / 20:01

   Tusind tak 🙂 Det er altså dejligt at høre jeres ærlige meninger 🙂 Er godt nok også vild med farven!

 7. 28. oktober 2014 / 08:30

  Sikke en skøn oplevelse… og jeg synes faktisk, at kjolen er rigtig flot til dig… mon ikke det også er noget med vane at gøre, at man har svært ved at det er alt for løst. Jeg har i hvert fald selv haft det sådan…
  Jeg synes faktisk netop, at den giver god længde til dig, når den ikke er delt med et bælte… 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   28. oktober 2014 / 20:01

   Helt vildt 🙂 Hvor tit får man lige hele sådan en pakke.. Årh, du er altid så sød, Lise! <3 Tusind tak 🙂 Jo, det har du helt sikkert ret i. Jeg går ofte i jeans, og vælger jeg kjole, er det slet ikke dette snit. Så det er da naturligt, at det er derfor, jeg tænker sådan 🙂 Tak, det vil jeg helt sikkert tænke over, næste gang jeg hopper i den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!