Dagens 030815 – I Gudhjem på Bornholm

Jeg har stadig sommerferie. Helt indtil på mandag. Det er rigtig dejligt, men desværre er min kæreste tilbage på job igen, og jeg har ikke de helt store planer for ugen. De fleste er tilbage på job igen. Jeg kan godt lide at være alene og især alene hjemme, men en hel uge uden ret meget på plakaten gør mig rastløs, og det duer jeg ikke til. Så vil jeg næsten hellere være på arbejde.

Nå, men for at få brugt tiden fornuftigt har jeg kastet mig ud i et spændende projekt, og i eftermiddag har jeg et telefonmøde omkring det. Det skal jeg nok fortælle mere om her på bloggen. Samtidig er jeg begyndt på projekt “ryd op, smid ud, giv væk, sælg videre”, så jeg er godt i gang med at endevende min lejlighed for de ting, jeg bare ikke rigtig får brugt. På et tidspunkt skal jeg flytte, og jeg kan lige så godt være på forkant. Min idé er at starte forfra og kun have ting, jeg elsker eller som minimum er rigtig glad for. Den filosofi kan jeg godt lide. Jeg er ikke fanatisk, men jeg orker bare ikke at flytte rundt på ting, som ikke giver mig værdi.

Her får I et outfit fra Bornholm. Det er forholdsvis afslappet, og samtidig var det noget så varmt, så jeg havde næsten for meget tøj på her. I har set alle tingene før på nær min nye t-shirt fra Petit Bateau. Det var første gang, den var i brug, og den overraskede på bedste vis. Jeg er faktisk helt vild med den tykke kvalitet, og så matcher de blå striber min blå nederdel. Billederne er taget i smukkeste Gudhjem, hvor vi nød både fisk og is på havnen.

Har I stadig sommerferie, eller er I tilbage på job og studie igen?

[Petit Bateau t-shirt, H&M nederdel, VRS Fashion sandaler, Marc by Marc Jacobs taske og ur, Ray-ban solbriller, Julie Sandlau øreringe, arvet ring]

4 Comments

 1. 11. august 2015 / 08:57

  Lækre billeder. Jeg har stået præcis på samme sted og fået taget billede. Gud hjem er så smuk om sommeren.

  Iøvrigt et lækkert outfit. Elsker mærket Petit Bateau, som jeg var fan af da jeg købte babytøj til JP.
  Jeg har også været i gang med en grov sortering af mit tøj, men der er stadig meget jeg holder af. What to do?! 😉 måske skulle man prøve noget bytte/tøjsalg. Har du lyst til at komme med til det, når der kommer sådan et arrangement? min veninde planlægger nemlig sådan et igen og det plejer at være hyggelig.

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   11. august 2015 / 11:10

   Tak, det vil jeg sige videre til min kæreste 🙂 Ja, der er simpelthen så smukt. Især i høj sol 🙂

   Mange tak! 🙂 Jeg er også blevet vild med det. Fedt det laves til voksne også. Ja tak, jeg vil meget gerne med til noget tøj swap 🙂 Jeg har ikke så meget tøj, men jeg har en del accessories, som jeg ikke får brugt. Tørklæder bl.a. 🙂 Bare sig til..

 2. Ida
  10. august 2015 / 17:04

  Det lyder spændende med det nye projekt 🙂
  Jeg er på arbejde i dag og i morgen og så starter jeg ellers også ferie 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. august 2015 / 18:03

   Ja, det er meget sjovt at prøve noget nyt engang i mellem 🙂
   Lyder dejligt med ferie lige om lidt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!