Dagens 030614 – På job

Jeg er simpelthen bare gået hen og blevet så glad for min lille jakke fra Mango. Normalt føler jeg mig ikke så godt tilpas i lyst tøj, og der gik da også flere måneder, inden jeg fik taget denne jakke i brug. Men nu vil jeg slet ikke undvære den, haha. Bukserne med blondeprint er også yndlings. Jeg elsker at tage dem i brug hver sommer og håber aldrig, de går i stykker.

Blondeblusen købte jeg i Bilka sidste måned. Det er ikke verdens bedste kvalitet, men den er ok, og den har fin strecth, og så kostede den vitterligt ingenting. De grå loafers er også nye og fra Deichmann. Lidt skægt, min kollega havde præcis samme model på samme dag, bare i mørkeblå. I kan nok ikke se det, men der er fine små sten på snuden og bagpå. De er stadig at finde i webshoppen til omkring 249kr.

Jeg kan selv ret godt lide mixet af sort, hvid, grå og print. Især grå er min favorit for tiden. Pt. har jeg lyst til at skifte alt i lejligheden og garderoben ud til noget gråt, men det går jo ikke, haha.

[Mango jakke, Milla/Bilka bluse, Free People ankeljeans, Deichmann loafers]

Skoene er modtaget som gave

6 Comments

 1. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  13. juni 2014 / 18:57

  ELSKER lyse farver – og du ser bestemt også selv skøn ud i dem 🙂

  Knus Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juni 2014 / 23:32

   Tusind tak, det var søde ord 🙂
   Kh. Louise

 2. Ida
  12. juni 2014 / 17:07

  DEn jakke er bare noget så fin 🙂
  Og skægt med skoene og din kollega 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. juni 2014 / 22:02

   Tak, jeg er også så glad for den 🙂
   Ja, det var lidt pudsigt 🙂 Vi var vist aldrig haft det samme på før 🙂

 3. High on Fashion
  12. juni 2014 / 10:25

  Du ser bare rigtig fin ud 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   12. juni 2014 / 22:01

   Mange tak! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!