Dagens 030514 – Til barnedåb

Jeg må hellere lige få vist jer, hvordan jeg endte med at se ud til barnedåben i søndags, som jeg spurgte jer til råds om. Det blev den syrenfarvede By Second Female kjole, som de fleste af jer foreslog. Jeg synes selv, sådan en lys farve er oplagt til en barnedåb. Faktisk var der rigtig mange af gæsterne, der troppede op i jeans og ballerinaer, så det kunne jeg også sagtens have gjort. Men hellere overdressed end underdressed. Jeg havde valgt kun at have båndet på bag på kjolen frem for rundt om. Havde mit pandehår ikke været alt for langt, havde jeg også haft det nede. Jeg parrede sættet her med min sorte læderjakke fra Saint Tropez og min sorte lædertaske fra Marc by Marc Jacobs. Det synes jeg, var ret lækkert. Sort, læder og så en enkelt tøset farve. Til at skifte med undervejs havde jeg mine sorte Cika ballerinaer fra Stylesnob. Kan I ellers lide outfittet?

Hvad har I af planer for weekenden? Jeg skal lige lande oven på Paris turen, og ellers står den på Melodi Grand Prix og fødselsdag hos min niece på 9 år.

[By Second Female kjole, H&M strømpebukser, Bianco Footwear stiletter, Skagen Design ur, Carré øreringe og ring]

14 Comments

 1. 11. maj 2014 / 20:51

  Hvor er du altså fin 🙂 Skoene er jo lige mig. Spidse og sorte…

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2014 / 21:24

   Tak søde! 🙂 Jaa, jeg elsker spidse snuder 🙂

 2. StyleStories
  11. maj 2014 / 19:08

  Hvordan gik det med skoene? 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2014 / 21:22

   Overraskende godt 🙂 De sidder super godt på min fod og har en tilpas højde. Dog fik vi en parkeringsplads langt væk fra brunch stedet, så der måtte jeg skifte til ballerinaer. Plus jeg har en stor medfødt knyst på højre fod. Men de er geniale til mindre ture 🙂

 3. Katrine Guldbæk
  11. maj 2014 / 18:24

  Den kjole klæder dig helt vildt godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. maj 2014 / 21:20

   Tusind tak 🙂

 4. Karina
  10. maj 2014 / 20:45

  Du ser så smuk ud Louise 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2014 / 21:14

   Tak, hvor er du sød, Karina 🙂

 5. 10. maj 2014 / 10:18

  Rigtig fint outfit! Jeg overdresser også hellere 😉
  Vores weekend står på familiehygge og hvad der nu kommer af spændende ideer.
  /Camilla

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2014 / 21:13

   Tak 🙂 Det er bare bedre, haha 🙂
   Det lyder også rigtig hyggeligt 🙂

 6. Ida / Fashionlab
  10. maj 2014 / 10:16

  Super super fint – Kjolen er virkelig lækker og har den smukkeste farve!

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2014 / 21:10

   Tusind tak 🙂 Det er ellers ikke en, jeg bruger ret meget. Den er lidt for fin til hverdag 🙂

 7. Ida
  10. maj 2014 / 09:50

  Hvor er du bare din i håret 🙂
  Og ja så meget hellere over end underdress 🙂
  Jeg var til forpræmiere på Melodi gran prix’et igår, så du har virkelig noget at glæde dig til 🙂
  Min weekend står på opgave skrivning og så skal jeg også lige forbi cykelmanden med min cykel.

  • Lullumut
   Forfatter
   10. maj 2014 / 21:10

   Mange tak 🙂 Ja, præcis 🙂
   Det lyder spændende. Det gør jeg.
   Det lyder meget praktisk men nødvendigt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!