Dagens 011114 – Til rund fødselsdag

Min november måned vrimler med runde fødselsdage. Sidste lørdag fyldte min svigerinde 40 år, i lørdags fejrede vi, at min kærestes bedste ven fyldte 30 år, og nu på torsdag fylder min kæreste 30 år. Så det er nogle tætpakkede weekender med festivitas.

Outfittet her er fra min svigerindes fødselsdag, som både stod på tøsebrunch og tapas i privaten. Så hyggeligt. Det er i øvrigt hende, der lusker rundt i baggrunden på det første billede. Jeg var først hoppet i en grå-sort jakke men valgte så at skifte til denne mintgrønne jakke for at få lidt farve. Da jeg ankom til brunchen, var alle gæsterne i gråt og sort, så I kan nok tænke jer til, at jeg livede lokalet godt op. Jakken er en gammel favorit fra Zara, som jeg hiver frem i ny og næ, året rundt. Jeg kan godt lide det Chanel inspirerede look.

Udover at jeg har fået inkorporeret farve i mit outfit i en mørk tid, så har jeg også fået mixet high street med dyrere accessories. Jeg har virkelig fået øjnene op for, at mit tøj ikke behøver at koste en formue, mens accesories gerne må koste lidt mere. Jeg mener, kjolen her har kostet max 100kr. i sin tid. Og så får I da også lige set mit nye armbånd på.

[Monki blondekjole, Zara bouchlé jakke, H&M strømpebukser, Acne Alma støvler, Balenciaga Le Dix armbånd, Marc by Marc Jacobs Pelly ur, arvet ring]

Indlægget indeholder affiliate links

8 Comments

 1. 18. november 2014 / 19:44

  Du ser mega fin ud!

  /Chau

  • Lullumut
   Forfatter
   18. november 2014 / 20:22

   Tak søde! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2014 / 17:02

   Tusind tak 🙂 Ja, jeg elsker mintgrøn 🙂

 2. AnuskaRosa
  10. november 2014 / 22:06

  Ej en fin jakke-bluse! Den har jeg da ikke set før. Klæder dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2014 / 17:02

   Tak! 🙂 Ej, har du ikke? Jeg har haft den i flere år. Husker faktisk at jeg har haft den på hjemme hos Ida til hendes fødselsdag for 2 år siden..

 3. Søs / Frk NV
  10. november 2014 / 18:38

  Flot med et lille farvepift i et ellers gråt efterår. Sort dominerer også min garderobe for tiden, men så elsker jeg fx lige at pifte det op med et par pink sneakers eller et farvet tørklæde!

  • Lullumut
   Forfatter
   11. november 2014 / 17:00

   Tak 🙂 Ja, jeg er glad for, at min garderobe alligevel indeholder lidt farver 🙂 Jeg kan også godt lide at bruge farvede tørklæder, eller neglelak 🙂 De fleste af mine sko er meget neutrale..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!