Dagens 010914 – Sort i sort

Jeg kan ikke helt komme uden om det, men jeg bor lidt i mine nye sneakers for tiden, haha. De er lidt for komfortable, og så er jeg tosset med den fadede sål. Heldigvis er de jo stadig neutrale i farven, så jeg kan tillade mig at bruge dem på job. Og således så jeg ud på job en dag i sidste uge. Vi har ingen dresscode, og det passer mig fint. Så har jeg lyst til sneakers, så tager jeg dem på, og har jeg lyst til skjorte, så tager sådan en på.

Sweatshirten har I ikke set på før. Den er forholdsvis ny. Jeg fandt den i Bilka til den nette sum af 150kr. tilbage i maj. Den var lige varm nok den her dag, men den bliver et hit til vinter. Jeg kan godt lide sweatshirts, men de skal altså være uden stort print og logoer.

Min kæreste startede nyt job i sidste uge, og vi synes begge, det er helt fantastisk. Han har fået nye arbejdstider, og udover at vi nu har meget mere tid sammen, har jeg også fået bedre adgang til en fotograf. Hurra. Således fik jeg ham lige til at snuppe disse billeder, da vi var ude og spise tidlig aftensmad. Det må jeg lige benytte mig af, mens solens stråler stadig står højt om eftermiddagen.

[Milla/Bilka sweatshirt, Black Swan Fashion pailletbukser, Nike Air Max Thea sneakers, Decadent Copenhagen taskeMarc by Marc Jacobs ur, Kobra øreringe, arvet ring, Maybelline neglelak]

8 Comments

 1. StyleStories
  12. september 2014 / 15:54

  Tror det er den sweatshirt jeg har også, er superglad for den 🙂 Fint outfit!

  • Lullumut
   Forfatter
   13. september 2014 / 10:19

   Det tror jeg da også, nu du siger det 🙂 Den var lidt varm den dag, så jeg glæder mig til at bruge den på koldere dage 🙂 Tak! 🙂

 2. High on Fashion
  11. september 2014 / 22:29

  Er vild med de pailetbukser – så fine til dig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. september 2014 / 10:14

   Det er jeg også 🙂 Mange tak – elsker de bukser 🙂

 3. Ida
  11. september 2014 / 14:22

  KAn godt forstå at du lever i dine nye sko – og det outfit er virkelig lækkert 🙂
  Og stort tillykke med M og det nye job og så dejligt at I har mere tid sammen nu 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   13. september 2014 / 10:14

   De er super behagelige 🙂 Og tusind tak 🙂
   Tak, han er meget glad for det 🙂 Ja, det er altså rart at kunne lave mere impulsive ting sammen 🙂

 4. 11. september 2014 / 08:50

  Perfekt med privat-fotograf… ha ha og han har da gjort det godt 🙂
  – outfittet er super fint… og fedt med den lyse sål… der ligesom lyser lidt op.

  • Lullumut
   Forfatter
   13. september 2014 / 10:13

   Det er ikke tosset 🙂 Der blev også taget næsten 40 billeder, fordi lyset blev ved med at være forkert, haha 😉 Men han er sød og vil gerne, så længe det ikke er hver dag 🙂
   Tusind tak 🙂 Ja, jeg synes også, sålen giver lidt liv til det mørke outfit 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!