Dagen hvor jeg rejser til Japan er kommet

ReklameDagen hvor jeg rejser til Japan er kommet. Det bliver så spændende. Og for at sige det lige ud er jeg faktisk ret nervøs. Det er første gang, jeg besøger Asien, og jeg skal flyve alene i 12 timer. Derefter skal jeg med tog i nogle timer, inden jeg forhåbentlig støder på min veninde på en togstation i Kyoto. Det bliver den fedeste tur. Jeg tør godt sige federe end New York, som jeg jo elsker. Men jeg glæder mig altså også, til jeg sidder i mit sæde i flyet. Og endnu mere til jeg mødes med min veninde. Så er der ikke noget, der kan gå galt. Min veninde tog selv den lange tur alene, og hun har nu været i Japan i snart to måneder. Hun er super sej, og når hun kan klare turen alene, kan jeg også.

På billederne her viser jeg nogle af de ting, jeg tager med mig på rejsen. Et pas og solbriller giver jo næsten sig selv. Jeg tager også et stort badelagen med, da vejret skulle være over 30 grader. Derudover tager jeg mælkesyrebakterier fra Duolac med. Deres produkt “Rejse 2 i 1” hjælper mig med at undgå at få dårlig mave på rejsen. Det ville være så ærgerligt at skulle på toilettet hele tiden. Det er ikke første gang, jeg skriver om Duolac, for jeg havde dem også med mig til New York. Desværre kendte jeg ikke til dem, da jeg var i Marrakech. Derfor måtte jeg døje med dårlig mave et par dage efter hjemrejsen.

Duolac Rejse 2 i 1 bibeholder mængden af mælkesyrebakterier i tarmsystemet. Det er tyggetabletter, og de smager af ananas. Jeg kan personligt godt lide smagen. Du skal tage en tablet dagligt to til fire dage inden afrejse. På rejsen tager du en til to tabletter om dagen. Kan du ikke lide smagen, kan de synkes med vand.

Indtil vi blogges ved – Ha’ det rigtig godt og pas på dig selv.

Badelagen fra Magasin // Ray-ban Aviator solbriller // Pas // Duolac mælkesyrebakterier

Duolac er modtaget som gave, og jeg har selv valgt at skrive om dem. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

6 Comments

 1. Ida
  29. juli 2016 / 18:30

  Rigtig rigtig god tur 🙂
  Er så misundelig på jer. Glæder mig til at få jer begge hjem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. august 2016 / 00:43

   Mange tak 🙂
   Du må glæde dig over i stedet selv at skulle på ferie snart 🙂

 2. 29. juli 2016 / 15:42

  Rigtig god tur 🙂 de 12 timer skal nok gå hurtigt med film, gode magasiner og en kur 😉
  Mælkesyre bakterier er vigtigere for en god tarmflora end man lige regner med.

  • Lullumut
   Forfatter
   1. august 2016 / 00:42

   Tusind tak 🙂 Haha, jeg så hele tre film. Jeg havde kun magasiner på Flipp, og det virkede ikke online. Fik en lur på en time, men ser til gengæld ud til, at jeg gik fri for jetlag 🙂
   De er rigtig gode. Jeg tager en om dagen her, så jeg kan smage på alle de japanske specialiteter uden bekymringer 🙂

 3. 29. juli 2016 / 12:58

  Rigtig god tur 🙂 Jeg glæder mig til at læse om den og se billeder 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   1. august 2016 / 00:38

   Mange tak 🙂 Der er allerede lidt på Instagram og Snapchat, men det har du set 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!