Corona Q&A med Lullumut

Corona Q&A med Lullumut
FOTO: Privat. December 2017. Hjemmehygge.

Bloggers By Heart har lavet dette blogindlæg: Corona Q&A for bloggere. Jeg må hellere skrive reklame, da jeg er ambassadør for Bloggers By Heart. Jeg tænkte, det kunne være sjovt at svare på de spørgsmål, og hvis du selv har en blog, kan du også lege med. Så, her kommer den, Corona Q&A med Lullumut.

Spm. 1. Hvad var din umiddelbare reaktion på Coronavirus til at starte med?

Som dagene går, bliver begyndelsen på den her coronavirus i Danmark mere og mere fjern. Men jeg kan huske, at det virkede enormt skræmmende. Fra at begynde i Kina, komme til Italien og så videre til Danmark. Det virkede for urealistisk og som noget fra en film.

Spm. 2. Hvad er det største problem inden for familielivet, som du ser det lige nu?

Selvom jeg har svært ved at falde i søvn om aftenen og sover dårligt om natten, forsøger jeg at se positivt på det. For der er også positive ting i denne situation. Jeg får nemlig lov til at tilbringe uanede mængder af tid med 2 af mine yndlingsmennesker. Men jeg synes, det er et problem, at så mange fra den ene dag til den anden står uden arbejde og måske er nødt til at gå fra hus og hjem. Det kan jeg slet ikke bære.

Spm. 3. Hvad er den største ændring, som er sket i din hverdag indtil nu?

Den største ændring i min hverdag er helt klart, at min søn ikke kan komme i vuggestue, og at hverken min mand eller jeg kan komme på arbejde.

Spm. 4. Hvordan ser din arbejdssituation ud for dig?

Jeg er så heldig, at jeg kan arbejde hjemmefra, og det kan min mand også. Og heldigvis har vi begge stadig noget at lave. Vi sidder ved vores spisebord i vores køkkenalrum og er koblet på PC’er og telefoner fra ca. 8-16:30. Og så passer vi ellers vores søn imens. Min mand kører ind på sit arbejde et par timer hver eftermiddag for at sende varer til kunder. Jeg sidder gerne og arbejder lidt om aftenen også for at indhente det fortabte. Det er en noget rodet hverdag, og lige nu nyder vi virkelig, at det er weekend, og vi kan være der 100% for vores søn. Det er lidt hårdt at skulle sige “nej, far snakker lige i telefon”.

Spm. 5. Hvad tror du, du kommer til at lave de næste 14 dage?

I hverdagene kommer jeg fortsat til at arbejde hjemmefra. Sådan lidt med hovedet under armen, fordi der også er en 2-årig, der skal aktiveres, spises af, skiftes, puttes til lur, have kærlighed mv. I weekenderne kommer den til at stå på totalt afslapning, fordi hverdagene slider på os. Ellers er planen at få ryddet op og ud, som jeg også skrev om her.

Spm. 6. Er der noget, du normalt aldrig gør, men som du tager fat på nu?

Ja, jeg har meget mere lyst til at gå i køkkenet. Jeg har lyst til at lave mad og lyst til at bage. Og jeg har lyst til at gå i haven. Alt det der kan afstresse kroppen.

Spm. 7. Hvilket socialt medie vil du komme til at bruge mest tid på de næste 14 dage? Og hvad kan vi forvente hos dig?

Det er helt sikkert Instagram, fordi det giver mig et quick fix i en udfordrende hverdag. Det er interessant at se, hvordan andre forældre får deres hverdage til at hænge sammen. Og så er det en måde lige at tænke på noget andet på. Jeg kommer nok selv til at bruge mest tid her på bloggen, fordi det er min yndlingsbeskæftigelse, når jeg skal være kreativ.

Spm. 8. Har du et godt råd til at håndtere dét at være mindre sammen med familie og venner?

Herhjemme er vi rigtig glade for Skype, så vi lige kan stikke ind og hilse på bedsteforældrene. Det er gratis og nemt. Og så må vi tænke på, at det her får en ende, og at vi nok skal komme til at ses igen. Jeg savner min mor helt vildt og har ikke set hende i en måneds tid, fordi hun har været syg. I morgen har hun fødselsdag og skal være alene. Men vi kommer til at ses igen, og det vil jeg glæde mig til ❤

Spm. 9. Har du et godt råd, du vil dele om indkøb og eventuelt madvaner?

Vi har brugt Nemlig.com i mere end 5 år, så vi fortsætter med at bruge dem til at få leveret indkøb. Og så har vores lokale Super Brugsen også mulighed for at pakke og udlevere på deres parkeringsplads. Desværre har begge sindsygt lang leveringstid, så lav en madplan og indkøbsliste og bestil allerede i dag. Jeg har også selv været ude og købe ind en enkelt gang. Gjorde det kl.19-20 om aftenen, hvor butikken var næsten mennesketom. Derudover så vær kreativ og brug, hvad du har fra både køleskab, fryser og køkkenskab. Jeg fandt en lækker banankage med chokolade i min fryser i går, og i dag fandt vi pølsehorn til bassen. Det kan godt betale sig at lave lidt til rainy days.

Spm. 10. Har du en opfordring til os, der læser med?

Tag den med ro og bliv indenfor. Undgå helt at få besøg. Vask hænderne. Brug håndsprit hvis du ikke kan komme til at vaske hænder. Træk vejret dybt. Kan du slet ikke finde ro i kroppen, så prøv evt. at meditere og undgå at følge nyhederne konstant. Er du alene og har mulighed for det, så lav en kop varm te og læg dig på sofaen med et tæppe og en god bog. Det hele skal nok blive godt igen.

Spm. 11. Hvis vi skal lære noget nyt og sjovt i de næste 14 dage, hvad vil du så foreslå?

Åh. Den er svær. Det kommer meget an på dine interesser. Måske du kan øve dig i at tage billeder? Eller tegne? Eller begynde på den bog, du altid gerne har ville skrive?

Spm. 12. Hvilke tre bøger er absolut must-read her under karantænen?

Jeg er lige nu i gang med en lydbog hos Mofibo. Det ender med os af Colleen Hover. Colleen Hover skriver nogle fantastiske bøger. Jeg kan også anbefale Forbandede Kærlighed og 9. November af samme forfatter. Trænger du til en feel good bog, så prøv Delhis smukkeste hænder af Mikael Bergstrand. Den findes både hos Mofibo og E-reolen. Lucy Dillons Mine 100 ting er også en virkelig sød og god bog. Jeg har hørt den via E-reolen.

Spm. 13. Hvilke tre film/serier vil du anbefale og hvorfor?

Er du mor, skal du helt klart se både serien The Let Down og serien Working Moms. De er sjove. Trænger du til lidt eye candy, så se Suits. Det er en virkelig god serie. Hvis du vil have noget mere lidt mere kød på, kan jeg anbefale både Breaking Bad og Homeland. Også virkelig gode serier. De findes alle på Netflix.

Spm. 14. Hvis vi skulle læse eller følge tre blogindlæg/guides, hvilke skulle det være og hvorfor?

Først vil jeg gerne anbefale denne opskrift på hjemmelavede oreos. De smager så godt og meget bedre end dem, vi kan købe i butikkerne. De smager bedst dagen efter og helt kolde. Læs også om mit møde med en style coach. Herefter kan du jo så overveje at rydde op i dit klædeskab og finde nye sammensætninger af dit tøj. Jeg tænker tit tilbage på mit møde, når jeg savner inspiration i min garderobe. Savner du noget nyt på dine vægge i disse dage, hvor du er hjemme hele tiden? Så læs min guide til gratis billeder til dine vægge. Du slipper for at forlade hjemmet.

Share:

2 Comments

 1. 28. marts 2020 / 16:09

  Dumme virus 🙁

  Jeg låner lige spørgsmålene <3

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   4. april 2020 / 14:10

   Ja, sikke noget.
   Hvor hyggeligt, gør endelig det 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!