ChriChri x Batavus cykelsamarbejde

Reklame

I  april var jeg inviteret til et lanceringsevent af ChriChri x Batavus cykelsamarbejdet. Bag ChriChri står det smukke, danske multitalent Christiane Schaumburg-Müller. Som i øvrigt venter barn nu. Tillykke til hende. Jeg kan huske Christiane helt tilbage fra serien 2900 Happiness, og det har været sjovt at følge hendes udvikling. Hun har virkelig gjort det godt. Og senest er det så blevet til dette samarbejde mellem hendes onlinemagasin ChriChri og det hollandske cykelmærke Batavus. Jeg synes, samarbejdet er cool, fordi Christiane er indbegrebet af storbypige. Hun færdes i København, har fingeren på pulsen, og hun har ikke tid til at stå og vente på bussen. Hun vil frem i livet. Og helst være fashionabel samtidig.

Christiane har designet to super flotte limited edition cykler til Batavus 2016 kollektionen. Den ene cykel er mørkegrøn, og passer godt til bl.a. efteråret og de piger, som gerne vil være lidt mere modige og for en gangs skyld eje andet end en sort cykel. Imens er den mintgrønne cykel er del mere frisk og forårsagtig og passer til de mere farverige piger. To ens men samtidig så forskellige cykler. ChriChri cyklen har sadel og greb i kvalitetslæder, en stor og rummelig kurv samt ikke mindst en kopholder. Hvor cool er det ikke lige. Den medfølgende kop er af lavet af genbrugsbambusfibre og kan tåle at komme i opvaskemaskinen. ChriChri x Batavus samarbejdet begyndte allerede i 2014, og Christiane har været med til at vælge alt omkring farver og design. Herunder farve og størrelse på dækkene.

Prisen på ChriChri cyklen ligger på 6.999kr. i vejl. udsalgspris, og den kan købes hos disse forhandlere. Det er jo så absolut ikke en billig cykel, men Batavus er indbegrebet af god kvalitet, og cyklerne virker gode og robuste. Jeg har selv lige købt en ny cykel. En billig en af slagsen. Men jeg ved også, at det bider mig selv i bagen, fordi den bare ikke er ordentlig i kvaliteten, og derfor har jeg den nok heller ikke i så mange år som jeg ville have en Batavus cykel. Havde jeg pengene, og cyklede jeg dagligt, var jeg klart hoppet på ChriChri cyklen. Den er alt for cool. Begge cykler er til salg nu og så længe lager haves. Kan du lide ChriChri cyklen, og hvilken farve ville du vælge? Jeg er vild med den mintgrønne men ville sikkert ende med den mørkegrønne af praktiske årsager, haha.

Jeg er ikke blevet bedt om at skrive dette blogindlæg men har derimod selv valgt det, og holdningerne er som altid mine egne.

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!