Chelsea leopard støvler

Så er jeg tilbage på bloggen igen efter et par dages stilhed, der skyldes maveonde. Ud af 48 timer har jeg nok sovet min. 36 af timerne. Ét enkelt afsnit af Gossip Girl på Netflix kunne det blive til, og jeg har ikke spist ret meget. Så ved jeg bare, at jeg er syg, haha.

Nok om sygdom. Jeg vil vise jer mine nye støvler. Ups! Det var jo slet ikke meningen, der skulle flytte flere sko ind hjemme hos mig lige foreløbig, men det er der altså. Og de er så lækre. Det er de her fede Chelsea leopard støvler fra Veronica Ferraro for Deichmann samarbejdet. De går under navnet Chelsea Boot, og I finder dem lige HER til 399kr. De sælges desværre kun online, ligesom resten af kollektionen. Jeg elsker de leopard plettede hår, som giver lidt liv til min garderobe. Samtidig er de dog så tilpas mørke, at de sagtens kan blende ind i et all-black outfit. Hvad synes I om mine nye støvler?

Støvlerne er modtaget som gave, men holdningerne er mine egne

Share:

8 Comments

 1. Ida
  26. november 2014 / 16:52

  Det er ikke lige mig. Men det er nok det der pels der er på dem..
  Dejligt at du er kommet oven på igen <3

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2014 / 22:25

   Haha, det tænkte jeg nok, du ikke ville synes om 🙂 Det ser man slet ikke.
   Ja, det føltes som evigheder, men 2 dage er helt ok, så nu passer jeg lidt på med maven 🙂

 2. Karina
  26. november 2014 / 16:22

  Hvor er de fine 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2014 / 22:25

   Fedt du synes om dem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2014 / 22:25

   Jeg er også så glad for dem 🙂

 3. Eline / My Kind of Fashion
  26. november 2014 / 12:16

  Hvor er de bare fine 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   26. november 2014 / 22:24

   Tak 🙂 Synes de er så fede.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!