Casio armbåndsur fra Chanti.dk

Kender I Chanti.dk? Jeg blev kontaktet af dem for lidt tid siden, fordi de gerne ville sende mig nogle smykker. Efter at have kigget lidt rundt blandt de mange lækre sager i deres webshop faldt mit valg på et nyt ur. Jeg har nemlig længe gerne ville have et ur i stål, som matcher med alle mine sølv- og oxiderede smykker, så uret her fra Casio var det oplagte valg. Det jeg har valgt er en herreudgave i rustfri stållænke med både visere og digitalur på sort baggrund. For mig er det den perfekte, rå kombination. Udover mange smukke smykker har Chanti både herreure, dameure og børneure, så der er noget for alle og enhver, og priserne er også i forskellige kategorier.

Jeg er allerede super glad for Casio armbåndsuret, selvom jeg kun lige har modtaget det, og I skal nok komme til at se en del til det herinde på bloggen. Hvis I har lyst, kan I følge Chanti på Facebook, hvor der af og til er konkurrencer. Jeg vender selv tilbage på et senere tidspunkt med en lækker give-away fra Chanti.dk, så den kan I godt glæde jer til.

Uret er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

Leave a comment

 1. Tine
  31. juli 2013 / 12:37

  Jeg har aldrig købt noget derinde, men sidder tit og savler over deres varer 🙂 Min venindes forlovelsesring er faktisk derinde fra og den er bare SÅ smuk og til en brøkdel af, hvad det havde kostet at købe den i en butik. Hun har også tippet min søde E om siden, til når han engang skal finde en ring til mig :p

  • Lullumut
   Forfatter
   1. august 2013 / 00:51

   Det er også første gang, jeg bestiller noget derinde, men jeg har en veninde, der engang købte en ring der 🙂 Ja, de har mange lækre ting og mærker 🙂
   Uh, sikke dog en sød historie 🙂 Måske jeg skal forsøge at lokke min kæreste med en billigere ring 😉 Haha, hvor godt 😀

 2. Trine Lykke
  27. juli 2013 / 12:41

  Jeg har overvejet et casio i guld i en del år efter hånden, men føler mig stadig ikke helt sikker. Synes nu dit valg er godt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   27. juli 2013 / 13:40

   Hihi, guld har jeg også overvejet i flere år, men sølv er bare lige, hvad jeg manglede 🙂 Tak, jeg er så glad for det. Det sidder godt og vejer ikke ret meget, selvom det er en herremodel 🙂 Kan virkelig anbefale det. Og så til 400kr…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!