Calvin Klein Slide badesandaler

ReklameJeg har købt mig et par nye badesandaler. Eller badetøfler om du vil. Meget apropos dagens vejr, eller mangel på samme. Sikke det regner. Mine Calvin Klein Slide badesandaler er dog ikke købt i dag men faktisk helt tilbage i marts. Først kom de i den forkerte størrelse, så jeg måtte ombytte dem, og så kom de i april i den rigtige størrelse. Vejret har dog først været til dem i maj måned.

Det sidste lange stykke tid har jeg været mere end almindelig bevidst om, at jeg ikke skal købe alt muligt “junk”, som jeg ikke har brug for. Både til mig selv og til hjemmet. Derfor er disse badesandaler også nøje overvejet. Det er jo ikke nogle, jeg bruger hver dag. Men jeg havde et par 10 år gamle H2O badesandaler, som til sidst ikke kunne mere. De blev primært brugt, når jeg en sjælden gang kom i svømmehallen (det vil jeg i øvrigt gerne begynde på igen) eller på ferier. Og så blev de brugt i haven, i sommerhuset på Fejø mv. Sidste sommer forelskede jeg mig i de guldfarvede Stine Goya x H2O badesandaler, men jeg var ikke parat til at smide 6-700kr. for et par plastiksko. Jeg er glad for, at jeg ventede til i år, for disse badesandaler fra Calvin Klein er langt mere anvendelige i farven og koster under halvdelen. Jeg måtte slippe 299kr, og nu koster de 349kr. Det synes jeg stadig er en ok pris.

Hvis du også er interesseret i Calvin Klein Slide badesandalerne, kan du bestille dem HER hos Zalando.dk. De er udsolgte i nogle af størrelserne, men mon ikke de snart kommer igen.

Calvin Klein badesandaler i sort HER og i hvid HER // Mavala neglelak i Electric Green 126

Indlægget indeholder affiliate links. Holdningerne er som altid mine egne.

Share:

6 Comments

 1. 18. juni 2016 / 19:24

  De er også så fede! Fik et par H2OxStineGoya i fødselsdagsgave sidste år, som jeg er SÅ glade for 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   18. juni 2016 / 21:26

   Årh, ikke en dårlig fødselsdagsgave 🙂 Jeg synes også, det er nemmere at ønsker sig gaver om sommeren, når solen står højt på himlen, og det hele gerne må være nyt 🙂

 2. 15. juni 2016 / 13:20

  Hvor er de altså pæne 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   15. juni 2016 / 22:16

   Ja, de er så – og tak! 🙂

 3. Ida
  14. juni 2016 / 18:31

  Jeg havde også engang et par fra H2O, men efter jeg har fået mine Birkenstock, så er jeg godt tilfreds 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. juni 2016 / 18:40

   Jeg har ikke nogen sandaler fra Birkenstock, men jeg har nogle fine look a like fra VRS Fashion 🙂 Dem bruger jeg også om sommeren, men badesandalerne her går lidt bedre sammen med strand, sand og vand samt i en svømmehal 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!