Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i Helsingør

Burgere hos Rumbles i HelsingørForrige weekend var jeg inviteret ud for at smage burgere hos Rumbles i Helsingør i Nordsjælland. Jeg kommer desværre ikke så tit forbi Helsingør, men det er nu altså en smuk by. Du finder både Kronborg Slot, brusende vand og små, gamle gader. I en af de små gader ligger Rumbles, som er et burgersted. Indenfor er der tre højborde med fire højstole til hver, og er vejret godt er der også borde udenfor. Rumbles er egentlig et take away sted, men der er altså rigeligt med siddepladser, af et take away sted taget i betragtning. Jeg var afsted med min mand, og da vi havde baby og barnevogn med, satte vi os ved et bord udenfor. Jeg gik ind og bestilte hos den søde ekspedient, som på trods af hun stod der helt alene, var meget smilende og imødekommende.

Læs ogsåVærftets Madmarked i Helsingør

Min mand valgte en Gorilla burger med dobbelt bøf og dobbelt ost. Selv valgte jeg en Rumble in the jungle burger med “Rumbles Jungle sauce”. Jeg valgte ost og bacon til den, da det ikke var med som standard. Begge burgere blev serveret med medium stegte bøffer. Vi valgte pommes frites samt mayo og remoulade til. Der var forskellige sodavand samt Nohrlund cocktails, men vi havde set os lune på milkshakes. En med jordbær og en med chokolade. Rumbles milkshakes er i øvrigt lavet på Hansen is. Lækkert! Vores favorit var den med jordbær. Mums.

Både min mand og jeg var enige om, at det var nogle helt utroligt gode burgere. Vi kendte ikke stedet på forhånd og vidste ikke, hvad vi kunne forvente, men nøj hvor var de hver især bare gode. Som min mand udbrød, var det en rigtig saftig burger med et par gode bøffer. Og han blev faktisk mæt. Han er en høj fyr og spiser normalt ret godt, men han skippede aftensmaden efter vores gode og sene frokost. Burgerne var meget juicy og fedtede, og der var masser af friske og sprøde grøntsager i. Se bare salaten og de tykke skiver tomater. Priserne er også virkelig gode. Jeg synes, det er nogle meget fair priser for gode burgere.

Rumbles holder åbent alle ugens dage året rundt fra kl.11-21.

Rumbles. Stjernegade 9C. 3000 Helsingør.

Find også Rumbles på Fragtvej 9 i Sydhavn. Psst. Der er også en Rumbles på vej til Valby.


Jeg var inviteret forbi Rumbles i forbindelse med min blog. Holdningerne er som altid mine egne.


5 Comments

 1. Liselotte / everyday couture
  9. juli 2018 / 16:02

  Hvor ser det lækkert ud 😀 <3

  • Lullumut
   Forfatter
   10. juli 2018 / 23:21

   Rumbles kan varmt anbefales 🙂

 2. 7. juli 2018 / 21:35

  Ej de burgere ser virkelig fantastiske og idyllisk ud, måms! :). Sikke dejligt med sådan en invitation :).

  • Lullumut
   Forfatter
   10. juli 2018 / 23:21

   Den jeg fik var virkelig mums 🙂 Haha, ja hvem elsker ikke en god burger 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!