Brunch på Wulff + Konstali

Jeg har nu endelig fået besøgt det yderst populære brunch sted Wulff + Konstali på Lergravsvej på Amager. Og det var godt! Jeg var der med et par veninder for nogle weekender siden, hvor solen skinnede, og det var nogenlunde lunt. Så vi startede med at sidde udenfor og suge lidt D vitaminer til os. Lige inden maden kom blev der ledigt flere steder indenfor, så vi satte os ind ved et stort langbord.

Brunchen består af 18 forskellige dele, og så får man en bestillings seddel og vælger enten fem dele til 95kr. eller syv dele til 129kr. Jeg valgte 7 dele; pølser, bacon, røreæg, avocado, skyr, brieost samt en mandel crossaint. Hertil købte jeg en juice med rødbede. Umiddelbart ser det jo ikke ud af meget, men jeg blev i den grad mæt. Det er også muligt at købe f.eks. bare wienerbrød eller en kage, og de har også forskellige delikatesser til at købe med hjem.

Eneste minus er, at det er et populært sted, så det kan være svært at få en plads indenfor, og så er leveringstiden ikke super hurtig af samme årsag. Men maden er altså delikat, og jeg kommer meget gerne igen. Er helt vild med konceptet hvor man kan bestille præcis, hvad man har lyst til den pågældende dag frem for en tallerken med forudbestemt mad. I øvrigt så tager det ikke mere end 10 min. at gå fra nærmeste metro station.

Share:

13 Comments

 1. Guapizimo
  19. oktober 2014 / 23:24

  Det ser lækkert ud og fint koncept, at man sådan selv kan krydse af hvad man gerne vil have 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   20. oktober 2014 / 17:21

   Det var simpelthen rigtig godt. Jeg kommer meget gerne igen 🙂 Det er nemlig virkelig smart, at man sådan kan vælge efter lyst, eller hvis man f.eks. er på en bestemt kur..

 2. 19. oktober 2014 / 11:36

  Hvor ser det altså bare lækkert ud og hvor spændende at man selv kan vælge sin sammensætning 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. oktober 2014 / 11:46

   Det er også virkelig godt! 🙂 Du må skrive det på din næste Københavner tur 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. oktober 2014 / 10:50

   Det er det også, du må prøve det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. oktober 2014 / 10:50

   Så afgjort 🙂

 3. 18. oktober 2014 / 14:26

  Perfekt koncept!! Jeg er ikke den store fan af de store brunch tallerken, da meget af det ikke er allergivenligt, men her vil jeg have muligheden for at kunne spise alt på min tallerken 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. oktober 2014 / 10:50

   Helt enig. Og når du har det sådan, så må du se at komme derhen, næste gang der skal spises brunch 🙂 Mener også de har det i hverdagene.

 4. Ida
  18. oktober 2014 / 09:16

  Det var rigtig lækkert og ja jeg synes også rigtig godt om konceptet at man kan bestille lige præcis det man har lyst til 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. oktober 2014 / 10:49

   Det er ret smart. Nu fik vi selv set, hvor mange forskellige ting, vi ville spise 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!