Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding

Bridget Jones' Baby af Helen Fielding

Bridget Jones' Baby af Helen Fielding
Som jeg nævnte i starten af februar, har jeg besluttet mig for at læse mange flere bøger. Og meget gerne en bog pr. måned. I den forbindelse har jeg også besluttet mig for at skrive et par boganmeldelser her på bloggen. Det er ikke sikkert, det bliver af alle bøgerne, men det vil tiden vise. I første omgang vil jeg give en boganmeldelse Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding. Jeg har stadig til gode at se filmen, så den vil jeg glæde mig til oven på bogen.

Læs også: I 2017 vil jeg læse mange flere bøger

Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding

Titel: Bridget Jones’ Baby

Forfatter: Helen Fielding

Antal sider: 216

Udgivet: November 2016

Originalt sprog: Engelsk

Pris/køb den her: 249,95kr. (vejl. udsalgspris). Bogen kan købes bl.a. HER.

Andre bøger i serien: I Bridget Jones serien findes der fire bøger. Inden du læser denne bog, skal du være opmærksom på, at dette er bog tre. Den er bare udkommet efter bog fire. Har du allerede læst bog fire, kan du dog uden problemer læse denne.

Handling: Bogen handler om singlekvinden Bridget Jones. Hun er kommet op i årene, og chancen for at få børn bliver mindre og mindre. Især som single. Hun har ikke snakket med Mark Darcy, siden han brød med hende. Men til en fest møder hun ham, og de ender i seng sammen. Efter et par dage møder hun Daniel Cleaver, og de ender også i seng med hinanden. Et par måneder senere finder Bridget ud af, at hun er gravid, uplanlagt. Men hvem er faderen til barnet? Det er det store spørgsmål, som går igen i bogen.

Jeg synes, det er en sød og sjov bog. En rigtig Bridget klassiker, som du ikke må gå glip af, hvis du elsker Bridget Jones. Men, jeg må indrømme, at jeg klart bedst kan lide de to første bøger. Måske er det det, at Bridget er blevet ældre, jeg ikke helt kan forene mig med. Det er ikke en bog med ret mange sider i, og den er nem at læse, så er du først i gang, er den hurtigt overstået. En smule synd, hvis du spørger mig.

Har du læst Bridget Jones’ Baby af Helen Fielding? Hvis ja, hvad synes du om den? Hvis nej, kunne du finde på at læse den?

Bogen er modtaget som gave. Jeg har selv valgt at blogge om den. Holdningerne er som altid mine egne.

1 Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!