Bogen “Min mor”

En af de bedste gaver, som jeg nogensinde har fået, er bogen “Min mor”. I husker nok de her venindebøger, man havde i folkeskolen, hvor man kunne skrive “yndlingsfag”, “yndlingsfarve” mv. Det er sådan, denne bog er bygget op.

Min mor har udfyldt godt og vel alle 129 sider i den og givet mig den tilbage. Og jeg har fået svar på en masse spørgsmål, som jeg aldrig havde tænkt over. Der er bl.a. en masse detaljerede spørgsmål om opvækst og fremtidsdrømme. Jeg er meget sentimental, og jeg græder lidt, hver gang jeg bladrer i den (som nu f.eks.), men jeg smiler også stort.

Bogen er skrevet af Annamette Fuhrmann og er udgivet hos forlaget Pretty Ink. Læs mere om den og den nyere udgave HER. Hvis I ikke allerede har stiftet bekendtskab med den, så se at få den købt og få den udfyldt af jeres møder eller til jeres børn. Den er guld værd, og jeg ville tage den med mig som noget af det første ved en eventuel brand.

14 Comments

 1. Guapizimo
  4. april 2013 / 09:36

  Den kunne jeg godt finde på at købe og hvis ikke min mor husker godt nok til at udfylde den, så må det blive en jeg udfylder til mine døtre (well så skal jeg selvfølgelig have to bøger).

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:20

   Husk også dine sønner, de vil nok også sætte pris på den, når de bliver større 🙂 Det er jo oplagt som en konfirmations eller 18 års gave, når de når dertil 🙂

 2. 3. april 2013 / 20:59

  ej sikke en sød tanke!!

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:18

   Ja, det er om at købe den, inden det er for sent 🙂

 3. Ida / Fashionlab
  3. april 2013 / 19:38

  Det er jo genialt! Tusind tusind tak for tippet 🙂
  Den skal jeg uden tvivl have klikket hjem 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:16

   Jamen velbekommen sødeste Ida 🙂 Det lyder bare rigtig godt 🙂

 4. 3. april 2013 / 10:49

  Sikke en god idé… jeg skal lige se om jeg kan nå, at få fat i én til på lørdag, hvor min mor har fødselsdag… den kunne være en fin lille ekstra-gave… som hun så selvfølgelig skal give mig igen til min fødselsdag 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:15

   Uh, det er jo heeelt perfekt 🙂 Håber du har nået at få fat i den 🙂 Husk man også selv kan udfylde den til sine børn 😉

 5. Ida
  3. april 2013 / 10:33

  Ej det er en god idé. Den kunne jeg sagtens finde på at bestille 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:14

   Det synes jeg helt bestemt, du skal gøre søde 🙂

 6. Marianne P
  3. april 2013 / 09:59

  Tak for tippet…den er bestilt 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:14

   Velbekommen, det glæder mig – det køb vil du ikke fortryde 🙂

 7. Pixels & Poesi
  3. april 2013 / 09:44

  Jeg synes denne og de lignende “farmor/mormor/farfar/morfar fortæl nu” er geniale fordi de giver anledning til en masse hyggelige snakke. Må lige se om jeg kan nå at putte denne på ønskelisten til min fødselsdag.

  • Lullumut
   Forfatter
   4. april 2013 / 21:13

   Det har du ret i. Dem har jeg ikke lige tænkt på, da jeg desværre ikke har haft nogen bedsteforældre de sidste 15 års tid.. Men ja, sørg for at få denne bog i hus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!