Bloggen fylder 4 år i dag

En lille hilsen her fra New York, som jeg nyder i fulde drag. Tænk at jeg allerede har været her i 4 dage. Tiden går hurtigt, når man har det sjovt. Her er et par billeder fra henholdsvis

 1. Caféen Le Pain Quotidien
 2. Vores hotelværelse i Midtown meget tæt på The Times Square
 3. Den smukke, store park Central Park

Allerede nu har jeg taget langt over 500 billeder, wauw. Wi-Fi på hotellet er fint, men jeg kan ikke uploade, kommentere eller like på Instagram, og jeg kan heller ikke komme ind på min blog og skrive indlæg eller besvare jeres kommentarer. Så i skrivende stund sidder jeg på en Starbucks café rundt om hjørnet, hvor jeg har fundet gratis Wi-Fi.

Jeg vil egentlig blot sige hej i anledningen af bloggens 4 års fødselsdag. Tænk engang at det er 4 år siden, jeg skrev bloggens første indlæg. FIRE! Og det er jeres skyld, at jeg fortsætter på livet løs. Jeg elsker det. Kan slet ikke lade være. Bloggen har bragt mig så mange dejlige minder, og jeg har udover at have mødt en masse dejlige mennesker bl.a. været en tur i Marrakech i Marokko, i Paris og senest i Odense.

TUSIND tak for at klikke ind forbi og læse med og kommentere. Det betyder mere, end I aner. Også et stort velkommen til de af jer, der er kommet til inden for den nærmeste fremtid. Jeg håber, I kan lide at læse mere her. Jeg har ikke nogen decideret fødselsdags give-away, men jeg arrangerer lidt for jer i løbet af året, så det håber jeg, I synes om. Der kommer allerede en ny, lækker give-away i denne uge. Spørgsmål til bloggen og kommentarer til indholdet er som altid mere end velkomne i kommentarfeltet. Jeg håber, vi blogges ved om 1 år fra nu.

Share:

17 Comments

 1. High on Fashion
  1. august 2014 / 21:41

  Tillykke med det!

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:42

   Tak 🙂

 2. Anne Schmidt - WhatWhenWhere
  1. august 2014 / 13:25

  STORT tillykke med de 4 år. Jeg synes din blog er skøn at følge og elsker at du altid har et meget personligt præg med i dine indlæg.
  Keep up the good work! 🙂

  Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:41

   Mange tak! 🙂 Ih, det betyder så meget for mig, at du kan føle min personlighed 🙂 Kan kun sige i lige måde 🙂 Tak tak tak!

 3. 31. juli 2014 / 12:21

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE!

  Nyd turen i NY – den er så fortjent! 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:40

   Tusind tak! 🙂 Og tak, vi nyder ferien og byen SÅ meget 🙂

 4. 31. juli 2014 / 03:56

  Dejligt at høre at New York behandler jer godt! Jeg glæder mig til at se flere billeder fra jeres tur. Hvor lang tid har I i byen? Nyd det 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   3. august 2014 / 18:40

   Her er så fantastisk, lige som jeg husker 🙂 Jeg laver nogle indlæg, når jeg er hjemme igen 🙂 Der er desværre ikke så længe endnu. Du kan også se på Instagram @lullumut 🙂 Tusind tak 🙂

 5. Ida
  28. juli 2014 / 17:00

  Stort tillykke med bloggen 🙂
  Og dejligt at høre et lille hej 🙂
  Glæder mig til at se alle dine 500 billeder, som nok allerede ligger på langt over 600 nu 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2014 / 22:33

   Tak sveske 🙂 Ja, jeg tænkte der skulle lidt live billeder på 🙂
   Haha, ja. Det går stærkt med billederne.

 6. Katrine Guldbæk
  28. juli 2014 / 16:33

  Stort tillykke med bloggen – glæder mig til at følge med flere år endnu 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2014 / 22:33

   Mange tak 🙂 Ih, du er sød – det glæder mig 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2014 / 22:31

   Helt vildt – mange tak 🙂

 7. StyleStories
  28. juli 2014 / 11:40

  Stort tillykke med bloggens fødselsdag! Så må det også snart være det samme for min 🙂 Og dejligt I nyder New York, hyggeligt med små opdateringer derfra 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2014 / 22:31

   Tusind tak 🙂 Ja, det må det da være 🙂 Dejligt du nyder at følge med 🙂 Du må herover selv 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!