Bloggen fylder 3 år i dag

I dag er det præcis 3 år siden, jeg udgav mit første indlæg her på bloggen Lullumut. 28. juli 2010 helt præcist. Hvor vildt er det ikke lige. Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg ville blogge i flere år. Min kæreste sagde også, at det nok bare var en døgnflue for mig. Men jeg nyder det og savner bloggen, når jeg ikke får blogget. Derfor fortsætter jeg gladeligt. Det er en skøn måde at komme ud med sine tanker og idéer på.

Jeg ved, at mange af jer er ude for at nyde det gode vejr for tiden, inkl. jeg selv, så derfor vil jeg ikke skrive side op og ned. Men jeg vil sige TUSIND TAK! til jer alle, og især til jer der klikker ind dagligt og lægger kommentarer til mig. Det er simpelthen så dejligt, og nogle af jer har fulgt med i næsten 3 år. Hvad mere kunne jeg ønske mig. Af hjertet tak. Og nu er jeg næsten oppe på 500 læsere på Bloglovin’, wauw.

Hvis I har tid, har jeg lige et lille nysgerrigt spørgsmål til jer. Hvad gør, at I læser med her på min blog? Ris og ros til forbedring modtages meget gerne. Mest ros, haha. Ooog, så kan jeg afsløre en rigtig fed give-away i anledningen af de 3 år. Den kommer i løbet af ugen.

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

37 Comments

 1. 4. august 2013 / 22:16

  Synes du er skøn og dejligt nede på jorden … Jeg har også læst med fra starten tror jeg og det er vildt vildt vildt at der er gået 3 år allerede. Wauw. Stort tillykke med bloggen – den har været i rigtig god udvikling! Thumbs up! 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. august 2013 / 22:11

   Tusind tusind tak! 😀 Skøøøn kommentar <3 Ja, jeg tror også, du kom ret hurtigt til her 🙂 Ja, de 3 år er bare gået såå stærkt 🙂 Tusind tak, og jeg er glad for, at du kan lide udviklingen 🙂 Må jo følge lidt med 😉 Hehe..

 2. Mille Emilie
  1. august 2013 / 15:45

  Tillykke med bloggens fødselsdag! Sikke tiden går 🙂 Jeg læser med fordi du er så nede på jorden, og du virker enormt ærlig. Derudover er dine indlæg interessante. Keep up the good work! Bedste hilsner M

  • Lullumut
   Forfatter
   2. august 2013 / 09:49

   Tusind tak, ja de 3 år er gået utroligt stærkt 🙂 Ih, mange tak for de pæne ord, det er jeg altså virkelig glad for 🙂

 3. StyleStories
  30. juli 2013 / 13:20

  Stort tillykke får du lige her også! 🙂 Så må det snart være ved den tid for mig også, mener vi startede næsten samtidig. Jeg læser med, fordi det er superhyggeligt og nærværende, især nu hvor vi kender hinanden, så kan man følge lidt med 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. juli 2013 / 23:59

   Tusind taj 🙂 Ja, jeg tror ikke, der er mere end et par mdr. til med dig 🙂 Ihh, det er nemlig så hyggeligt, når man også har mødt og kender hinanden 🙂

 4. Guapizimo
  29. juli 2013 / 21:47

  Stort tillykke med blogfødselsdagen i går, jeg har jo efterhånden læst med længe og det har jeg tænkt mig at blive ved med. Føler jeg kender dig godt, ikke kun fordi vi har hilst på hinanden, men det er helt sikkert din måde at blogge på der har været medvirkende til det, synes det er så hyggeligt at følge med herinde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. juli 2013 / 23:57

   Mange tak 🙂 Jaa, du har læst med i næsten 3 år, kan jeg huske 😀 En af mine første kommentarer er fra dig <3 Det glæder mig, at du fortsat vil følge med 🙂 Jaa, det har været så hyggeligt at hilse på dig flere gange 🙂 Mm, glæder mig, du synes, her er hyggeligt 🙂

 5. Tine
  29. juli 2013 / 18:10

  Tillykke med de tre år 🙂

  Jeg synes, at din blog indeholder en fantastisk blanding af alle de ting, jeg godt kan lide: mode, skønhed og personlighed. Den er ægte og jeg føler aldrig, at du blogger bare for at gøre det, men fordi du godt kan lide det 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   30. juli 2013 / 23:56

   Tusind tak 🙂
   Det er dejligt, du synes, jeg får blandet og ikke blot skriver om 1 ting 🙂 Årh, så dejligt at høre – for ja, jeg kan nemlig rigtig godt lide det 🙂

 6. 29. juli 2013 / 11:09

  Hej Louise – Tillykke med bloggen. Jeg synes der er et klart tema i de ovenstående kommentarer, som jeg er fuldstændig enig med. Du er helt sikker en af det meste naturlige og nede på jorden dansk bloggere jeg følger. Dvs. at dine indlæg er altid ærlige og ikke bare non-stop show-off… Kh Hannah

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 16:20

   Tusind tak, søde Hannah 🙂
   Ih, det betyder så meget for mig, at du skriver det 🙂 Det er virkelig rart at få at vide, for det er også sådanne blogs, jeg helst selv foretrækker 🙂
   Kh. Louise

 7. 29. juli 2013 / 10:59

  jeg synes din ihærdighed og lyst til at dele er vindende <3
  ønsker dig masser af succes – også fremover

  varmt kram
  fra den gamle Hippie
  Ib

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 16:18

   Årh, det var så sødt sagt 🙂 Tusind tusind tak 🙂
   Knus

 8. Hosannah
  29. juli 2013 / 10:58

  Tillykke med de 3 år <3

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 16:17

   Tusind tak 🙂

 9. 29. juli 2013 / 10:44

  Tillykke søde 😉
  Jeg læser med hos dig fordi du bare virker skide sød!!!
  – men også fordi du er én af de bloggere der laver de bedste beauty-anmeldelser samt at du er dygtig på det tekniske område.
  Stort kram til dig 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 16:17

   Taak! 😀
   Ih, hvor var det bare sødt sagt 🙂 Håber virkelig jeg får lov til at møde dig en dag, for du virker også virkelig sød 🙂
   Tak tak tak, bliver helt rød i hovedet 🙂 Er vild med at du synes godt om mine anmeldelser, jeg må virkelig se at få lavet nogle flere snarest 🙂
   Kram <3

 10. BRUUN by BRUUN
  29. juli 2013 / 09:31

  Et kæmpe tillykke, Lullu-Mor. Du er altid nærværende og troværdig – det elsker jeg allermest ved din blogging. Bliv ved med at være dig – det dur bare! 😉

  /Linda

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:53

   Altså, tak sveske 🙂 Det er jeg så glad for at høre, så det vil jeg helt sikkert forsøge at fortsætte med. Nærvær og troværdighed er altså vigtige kvaliteter 🙂

 11. Sofies closet
  29. juli 2013 / 09:09

  Stort tillykke med bloggen! 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:52

   Mange tak 🙂

 12. Milana
  28. juli 2013 / 21:29

  Ihh kæmpe tillykke! Du er sød, troværdig og inspirerende! 🙂 Derfor 🙂 Keep up the good work!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:52

   Tusind tak 🙂 Ihh, hvor er du sød – ja, det kan du selv være 😉 Taak, det vil jeg gøre så 🙂

 13. Ida
  28. juli 2013 / 16:58

  Stort tillykke søde Lullumut og sikke sød du har været – vejret er ihvertfald ikke til at klage over 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:51

   Taaak 😀 Ja, men det er nok ikke min fortjeneste 😉

 14. 28. juli 2013 / 15:29

  tillykke med bloggen. Jeg læser med fordi du har en hyggelig blog, du er naturlig og nede på jorden..

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:51

   Mange tak 🙂 Ih, det glæder mig 🙂 Det er rart at få at vide, at jeg/bloggen er naturlig 🙂

 15. Trine
  28. juli 2013 / 13:57

  Tillykke med bloggens fødselsdag 🙂

  Egentlig så faldt jeg tilfældigt over din blog og synes godt om din skrivestil, så du blev tilføjet på min bloglovin…

  Og ja jeg er vidst mest en skabslæser 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:50

   Mange tak, Trine 🙂
   Det glæder mig, at du er blevet hængende og følger med her 🙂
   Og skabslæsere er helt ok, dejligt du giver dig til kende 🙂

 16. 28. juli 2013 / 13:12

  Jeg læser med fordi jeg synes din blog er hyggelig 🙂 Stort tillykke med blogfødselsdagen 🙂 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:50

   Hygge er så dejligt et ord, det kan jeg godt li’ 🙂 Tusind tak 😀

 17. 28. juli 2013 / 13:10

  Åh, tillykke med de tre års blogging, og det næsten runde antal læsere. Det er intet mindre end jubelskønt:)

  Jeg er forholdsvist ny læser på bloggen, men jeg holder af den simple hjemlighed og hygge, jeg altid finder herinde 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:49

   Tusind tak 🙂 Jaaa, det er helt fantastisk at være nået så langt 🙂
   Det er dejligt, du læser med her, søde Rikke, og nyder hjemligheden 🙂

 18. 28. juli 2013 / 10:45

  At du er så sød, helt naturlig og nede på jorden og skriver godt som gør man har lyst til at læse det hele og ikke kun se billeder <3 tillykke med bloggens fødselsdag!

 19. 28. juli 2013 / 10:45

  At du er så sød, helt naturlig og nede på jorden og skriver godt som gør man har lyst til at læse det hele og ikke kun se billeder <3 tillykke med bloggens fødselsdag!

  • Lullumut
   Forfatter
   29. juli 2013 / 09:49

   Aww, tusind tak for din kommentar! 😀 Det betyder helt vildt meget for mig 🙂 Er glad for, du kan lide flere af elementerne 🙂
   Mange tak 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!