Bloggen fylder 10 år i dag

Wauw. Så ramte jeg dagen for 10 års jubilæum her på bloggen. Tænk sig at bloggen fylder 10 år i dag. Det var en flygtig tanke i sommeren 2010, som blev til en hobby, der har fulgt mig i 10 år. Det er jo helt crazy at tænke på.

Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tusind tak, fordi du læser med. Jeg ved, der er et par stykker på den anden side af skærmen, der har fulgt med her hos Lullumut helt fra starten af. Wauw. Det betyder så meget for mig, at der stadig kommer trafik og kommentarer i mit lille hjem. Uden dig ville jeg ikke kunne fortsætte med at nyde det.

Historien

Det hele startede i sommeren 2010, hvor jeg læste med hos et par dygtige bloggere. Bl.a. Charlotte D og Maria fra Garderobeskabet. Jeg kunne ikke få nok og var flere gange om dagen inde for at tjekke dem ud for nye blogindlæg. Den ene tanke tog den anden, og pludselig overvejede jeg, om ikke jeg selv kunne lave sådan en blog. Jo, det kunne jeg godt. Oprettede den på Blogspot og lavede mit første blogindlæg. Det var vist om en neglelak.

Jeg husker tydeligt min mand (dengang kæreste), der sagde “jeg giver din blog en uge, og så gider du ikke det mere”. Ha! Dengang havde jeg, også, et fuldtidsjob, og jeg brugte kun tiden på at arbejde og på at gå på café med veninderne. Så det var det perfekte kreative frirum for mig.

Jeg startede som nævnt på Blogspot, og i 2011 blev jeg en del af BlogHQ og rykkede videre til WordPress. I slutningen af 2012 opsagde jeg samarbejdet med dem og blev herre i eget hus. Det var desværre her, der røg en masse indlæg, hvorfor jeg kun har indlæg fra starten af 2013 her på domænet. I 2016 blev jeg en del af yndlings Bloggers By Heart, hvor jeg stadig er og stadig som herre i eget hus. Det sidste års tid har jeg tilmed haft tjansen som ambassadør.

Oplevelserne

Gennem min blog har jeg haft så mange gode oplevelser, at jeg dårligt kan huske dem fra hinanden. Jeg har mødt mange søde mennesker. Både bloggere og mennesker fra PR bureauer og virksomheder. Nogle er med tiden blevet til veninder. Jeg har været ude at rejse. Det blev bl.a. til 4 dage i Marrakech i 2012 med BlogHQ. Jeg har også haft en overnatning i Paris sammen med Huawei i 2014. Ja, jeg har sågar været på dejlige Fyn med Scandic i 2014. Jeg har været til modeuger, til events, til pressedage og haft spændende samarbejder med PR bureauer og virksomheder. Meget af det virker helt surrealistisk her så mange år efter. Og især efter jeg har droslet kraftigt ned for reklame.

I privaten

I det private er der også sket rigtig meget. Kort efter jeg startede med at blogge, begyndte jeg på min HD i Marketing Management på CBS på aftenskole. Efter 3 år kunne jeg afslutte studiet og trække vejret igen. Jeg har haft skiftet job et par gange, og jeg har været ledig i et halvt år. Jeg har solgt min lejlighed på 48 kvm i Søborg og købt et rækkehus i Lynge på 98 kvm. I 2017 blev jeg gift. Jeg har været gravid og er nu mor til den dejligste dreng på 2 1/2 år. Jeg har mistet min far, og min svigermor. Jeg er blevet frivillig repræsentant for Momunity i Allerød. Jeg har været i Japan med min veninde. Et land som altid har stået øverst på min liste, og stadig gør det.

Fremtiden

Gennem årene har jeg gjort mig rigtig mange tanker omkring bloggen. Et par gange har jeg også haft overvejet at lukke bloggen ned. Heldigvis blev det aldrig til mere end overvejelser. Som jeg har teaset lidt om tidligere, har jeg haft et behov for, at der skulle ske noget nyt. Og noget mere. Det sker gradvist.

Bloggen skifter navn. Navnet Lullumut var en hurtig idé og det eneste, jeg lige kunne komme i tanke om, da jeg skulle vælge et navn til bloggen for at komme i gang med at blogge. Jeg holder stadig af navnet Lullumut, men jeg forbinder mig ikke længere med det. Så når jeg lige får det hele til at falde i hak, vil bloggen ændre navn og samtidig domæne. Der ligger meget teknik bagved, og da jeg selv står for det, kommer det til at tage lidt tid. Du skal bare klikke herind som normalt, og en dag vil du blive dirigeret videre.

Indtil videre vil jeg fortsætte med at være en del af Bloggers By Heart (reklamelink) og samtidig stå på egne ben. Jeg nyder netværket hos BBH, og jeg nyder at kunne bestemme alting selv. Det netværk har givet, og giver, mig så fantastisk meget.

Tusind tak og en give-away

Til slut vil jeg endnu engang sige tusind tusind tak fordi du følger med her i mit kreative hjørne. Uden dig ville bloggen slet ikke eksistere. Jeg fejrer bloggens 10 års fødselsdag med en herlig give-away med lækre skønhedsprodukter til en heldig vinder, så hold endelig øje herinde.

Share:

14 Comments

 1. 6. august 2020 / 11:22

  Tillykke med fødselsdagen 🙂
  – og jeg har jo næsten været med hele vejen 🙂

 2. 3. august 2020 / 15:19

  Stort tillykke! Det er vildt som tiden flyver. Jeg elsker stadig at følge med hos dig 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:27

   Tak, Stine 🙂
   Ja, helt vildt! Awww, det var virkelig pænt skrevet. Tak! ❤ Rigtig meget i lige måde 🙂 Jeg er desværre ofte plaget af at kommentere hos B.D.
   Kh. Louise

 3. 31. juli 2020 / 22:27

  Tillykke med de 10 år! Jeg er altid imponeret, når jeg hører om nogen der har blogget så længe på samme domæne, samme blog. Jeg glæder mig virkelig til at se, hvad der kommer fra dig i fremtiden 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:26

   Tusind tak, kære Elizabeth 🙂
   Ja, det er enormt imponerende 🙂 Jeg har dog ikke været på helt samme domæne, da jeg også har været forbi .blogspot og .dk, inden jeg landede på .com, men næsten samme 🙂
   Tusind tak, det glæder mig, at du glæder dig 🙂
   Kh. Louise

 4. Ida Westphall
  31. juli 2020 / 19:29

  Kæmpe stort tillykke 🙂 Tænk at det allerede er 10 år siden.. Jeg husker stadig den gang, at du sad og fortalte om, at du havde startet en blog 🙂

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:24

   Mange tak, Ida 🙂
   Ja, det er helt vildt. Haha, ja. På Østerbro. Og jeg spurgte, om dig og A ville være med til at starte en sammen 🙂
   Kh. Louise

   • Ida Westphall
    4. august 2020 / 19:30

    Var det på Østerbro? Jeg husker tydeligt at jeg tænkte ‘blog.. hvad er det..?’ Men i dag, så giver jeg dig hele æren for, at jeg også ved hvad det er 🙂

 5. 31. juli 2020 / 17:27

  Kæmpe tillykke søde Louise ?
  Jeg tror det er en fin udvikling for dig som blogger.
  De kærligste hilsner

  Lise, Bloggers By Heart

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:23

   Tusind tak, kære Lise 🙂
   Ja, jeg glæder mig også meget til lidt nyt 🙂
   Kh. Louise

 6. 31. juli 2020 / 15:51

  Hurraaaa, og stort tillykke med dit 10 års jubilæum ?

  Tænk engang, jeg startede også med en beautyblog hos blog HQ, og er nu endt i en helt anden boldgade ?

  Jeg glæder mig til at følge med i fremtiden ?

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:22

   Taaak, Maria 🙂
   Ej hvor sjovt! Det kan jeg slet ikke huske. Jeg husker dig kun fra BBH og mad 🙂
   Tusind tak, og lige over 🙂
   Kh. Louise

 7. 31. juli 2020 / 15:24

  Kære Louise

  Stort tillykke med de 10 år? noget af en rejse du har været på, men sjovt at læse historien ‘bagved’.

  Glæder mig til at se hvad du finder på navnemæssigt. Men uanset hvad bloggen hedder, vil jeg nyde at læse med fra sidelinjen.

  Kh
  Louise
  (aka Theharbourgirl)

  • Louise / Lullumut
   Forfatter
   3. august 2020 / 21:21

   Tusind tak, kære Louise 🙂
   Ja, det er godt nok lidt vildt at sidde her 10 år efter!
   Tusind tak, du er simpelthen så sød ❤ Jeg glæder mig også til lidt forandring..
   Kh. Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!