Blogbogen af Julia Lahme

Jeg har været så mega heldig at få mine fingre i “Blogbogen”, som er skrevet af Julia Lahme og udgivet hos Rosinate & Co. Den lå til mig blandt kalendergaverne fra min familie, jubii. Det er altså en virkelig flot kalendergave, og det var en af de bøger, der stod højt på min ønskeliste.

Mange af jer har sikkert allerede hørt om “Blogbogen”, og ellers kan jeg fortælle, at den både er for kommende, nye og garvede bloggere. Jeg har allerede bladret en del i den, og den er virkelig velskrevet og nem at navigere rundt i. Jeg glæder mig til at komme i dybden med den i min juleferie. Læs mere om den HER og køb den HER. Som bonus info kan jeg nævne, at jeg har haft fornøjelsen af at møde Julia til et bloggerevent, og hun er noget af det sødeste. Spørg endelig nærmere ind til bogen, hvis I er nysgerrige. Er det en bog, I ejer eller måske ønsker jer til jul?

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

12 Comments

 1. Line - Infashionwebelieve
  21. december 2013 / 11:35

  Jeg gad virkelig også godt læse den, så måske den må på indkøbslisten for det nye år.

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2013 / 17:46

   Ja, det må den da komme 🙂 Jeg kan virkelig anbefale den 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:08

   Ja, den er bare så god 🙂

 2. Cathrine
  18. december 2013 / 21:47

  Jeg har “læst” den, og syntes ikke den er særlig god, for at være helt ærlig. Måske for folk som er helt på bar bund med at blogge, men for min var der ingen tips eller noget at hente 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:08

   Ej, hvor skægt. Men det er da rart, hvis du ikke har behov for at blive bedre eller blive inspireret 🙂 Eller, du forstår, hvad jeg mener 🙂 Jeg kan altid få nye input, og Julia er super dygtig 🙂

 3. Fru Striib
  18. december 2013 / 20:56

  Må have den på ønskesedlen

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:07

   God idé 🙂

 4. 18. december 2013 / 19:42

  jeg ønsker mig den bog 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:07

   Det kan jeg så godt forstå 🙂

 5. Ida
  18. december 2013 / 18:57

  Hvor er du heldig.
  Jeg ejer den ikke, men kunne rigtig godt tænke mig den 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. december 2013 / 23:07

   Det synes jeg også 🙂
   Du må håbe, julemanden kommer forbi med den juleaften 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!