Blog crush: Style by Josephine

I dag har jeg fået fint besøg af Josephine fra bloggen Style by Josephine. Hele vejen fra Bristol i England, haha. Jeg har vel fulgt Josephine i 3 års tid. I hvert fald siden hun stadig boede i Nordjylland og var studerende. Det har været så hyggeligt at følge hendes udvikling. Både i stil og fra studerende til fast job. Det giver altså lidt flere penge at shoppe for. Og så synes jeg, det er så hyggeligt at følge en udenlandsdansker, som stadig skriver på dansk. Glæd jer til at læse om Josephine og kig endelig forbi hendes blog efterfølgende.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg er 26 år og fra Aalborg. De sidste 1,5 år har jeg boet i Bristol, England. Til hverdag arbejder jeg som marketing executive i et event og medie firma, men mest af min tid bliver selvfølgelig brugt på mode og opsnappe tendenser og finde ud af hvordan jeg bedst muligt kan formidle det på et kreativ måde via bloggen. Og nå ja, så bruger jeg også en del tid med min søde engelske kæreste Jason.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Bloggen startede da jeg havde en del overskydende tid på mit studie og jeg manglede en hobby, for 4 år siden. Jeg tror ofte man læser andre blogs og tænker “Det kunne jeg da også gøre?”. Bloggen har altid haft udgangspunkt i mode – på min måde. Jeg følger langt fra tendenser slavisk, da der skal være omtanke i ens udtryk gennem sine outfits – vi kan jo ikke udskifte garderobe som årstiderne skifter. Jeg elsker at skabe min egen stil som er en blanding af mig og tidens tendenser, giver det mening? Håber det kommer til udtryk via bloggen.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?
Mode, haha ^ Jeg står midt i et køb af lejlighed, og har ikke haft mit eget sted at bo i snart to år. Gennem de seneste par år har vi fået samlet os en del lækre interiør ting som desværre alle er pakket væk i papkasser alle vegne. Når vi flytter i vores eget drømmer jeg om at få meget mere fokus på interiør på bloggen – det er frygteligt ikke at føle at have sit eget hjem og alle ens ting er i papkasser, så tror slet ikke jeg kan styre mig når vi flytter, haha.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Okay det er super kedeligt, men Nivea’s den blå creme til ansigtet morgen og aften. Den har virket for mig siden teenage årene. Jeg lider af atopisk eksem og Neutral laver en fedtcreme som kan holde det nede – for mig er den creme vigtigere end alle skønheds produkter man kunne tænke sig, så længe min hud ser sund ud, det er alt der tæller. Når det kommer til make up sværger jeg til Clinique og Chanel og en mascara kan for mig gøre underværker.

Hvad er dine favoritkøb?
Uh det er en lang lang liste og tror ikke jeg kunne pege på én ting, så lad os i stedet se på favorit køb i 2015:

Nr 1: Gucci’s Disco Soho taske, den har jeg ønsket mig i 2,5 år nu, men har altid købt en masse andre ting. Endelig tog jeg mig sammen og købte den og den har den perfekte størrelse. Overvejer allerede hvilken farve jeg skal købe næste gang. Det er et rigtig godt bud på et meget velovervejet køb.

Nr 2: Et par farvestrålende espadrilles fra Missoni, købt samme dag som Gucci tasken. Disse sko så jeg dagen forinden jeg købte dem på Instagram og var solgt (jeg elsker farver). Er sikker på jeg går mange glade sommerdage i møde med dem – et køb som er et godt eksempel på et af mine MANGE impulskøb.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?
Den seneste tid har Instagram været min største inspirations kilde. Jeg kigger min feed igennem til morgenmaden og finder ofte ud af hvad jeg skal have på via billeder jeg ser der. Hvis der er billeder som virkelig inspirerer mig tager jeg en screenshot af dem så jeg altid kan finde dem igen. Jeg læser en masse blogs, men synes desværre ikke de er min største inspirationskilde for tiden.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Håber at bloggen får lov at gå solo meget snart, da jeg stadig ligger hos Looklab som nu er under Bloggers Delight. Jeg venter bare på vi får ordnet alt det tekniske og så skulle jeg gerne ligge under stylebyjosephine.com for eftertiden. Privat er jeg som sagt ved at købe lejlighed her i Bristol, så vi bliver da hvertfald her et par år. Vi har været sammen i 6 år nu så det at købe en lejlighed sammen er en stor beslutning, men tror samtidig man ved det er rigtigt når man har kendt hinanden så langt tid. Vi flytter helt sikkert tilbage til Danmark inden for nogle år, skolesystemet i England virker bare ikke til at være så godt som i Danmark, så er det sagt.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg har en lang række blogs jeg læser, mest blogs som jeg har læst i årevis. Jeg hænger nok fast fordi jeg føler jeg kender personen via bloggen. Det er ikke så tit jeg falder over nye blogs som jeg hænger fast i, men igen jeg har ikke så meget tid til at surfe rundt efter dem – tyr til Instagram, haha. Burde virkelig være bedre til det, sorry.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Der er rigtig mange blogs derude og mange at konkurrere imod. Det tager tid at etablere sig og jeg tror man skal være svine heldig for at få mega succes med sin blog. Det handler om at være på rette sted på rette tid, for tro mig, mange af de bitte små blogs er meget mere interessante og kreative end kæmpe succeserne. Det kræver mange timer hver dag foran skærmen, men tro på dig selv og at du har noget at formidle, så skal det nok gå. Og nå ja, billeder betyder ALT, så køb det gode kamera og find en ven eller kæreste som gider tager gode billeder, hvis altså det er en modeblog det drejer sig om.

Tusind tak til Style by Josephine for at ville være med <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!