Blog crush: Simone Moelle

Jeg har brugt min weekend i Malmø, men nu er jeg hjemme igen, og jeg har glædet mig til at udgive ugens blog crush indlæg til jer. Denne gang er det med søde Simone Moelle, som de fleste af jer nok kender i forvejen fra bloggen Fashion Manifest. I dag blogger hun dog som Simone Moelle. Jeg har fulgt med i 4 års tid og fortsætter trofast, for Simone er både super inspirerende og meget nede på jorden.

Fortæl lidt om dig selv som person
Jamen jeg er 26 år, og har blogget de sidste 5 år. Jeg er igang med at skrive speciale på IT-Universitetet, hvor jeg har studeret E-Business med fokus på Social Media Business. Sideløbende er jeg ved at starte egen virksomhed med min søster. Vi vil rigtig gerne starte vores egen webshop imperium(dream big, right?!), så vi er lige kommet hjem fra Kina, Hong og Thailand, hvor vi har sat produktion af tøj igang.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge
Jeg begyndte at blogge på mit 2. semester på bacheloren. Jeg læste en kommunikationsuddannelse på Aalborg Universitet(i Købehavn), og det var pisse svært at få studierelevant arbejde. Jeg læste et sted at det var godt, at have en blog, og som sagt, så gjort. Jeg fik efterfølgende studierelevant arbejde, og en hel masse andet, spændende med i bagagen. Jeg havde dog aldrig regnet med, at min karrierevej skulle være noget indenfor mode. Og slet ikke som selvstændig, men det føles bare ret naturligt den dag i dag.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?
Jeg blogger primært om mode og livsstil(ligesom alle andre haha!). Jeg har lige siden bloggens begyndelse haft svært ved at finde et fokus på bloggen. I perioder var det mode, så meget om min hverdag, så mad og træning. Intet føltes helt rigtig, især fordi jeg havde valgt et domæne(Fashion Manifest.dk), som gav anledning til at skrive om mode. Men mode er langt fra min eneste interesse, så for en lille måned siden skiftede jeg navn til mit eget navn(med et mere internationalt efternavn), og det har virkelig været rart. Det føles mere ægte, og jeg føler mig ikke bundet af, at skulle leve op til et dumt domæne navn.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?
Jeg har været ambassadør for Akademikliniken i et års tid nu, og de produkter har ændret min hud radikalt. Det er en større udgift, men alle pengene værd, at bruge deres produkter. Af mere budgetvenlige produkter, kan jeg godt lide, REN og Pudderdåserens produktlinje. Derudover sværger jeg til CLEAN parfumer, ghd hår styling produkter og så har jeg lige skiftet over til at bruge hårpleje produkter fra Echos Line. Deres keratinserie(især hår olien til blond hår) har ændret mit hår fra tør håstak til glansfuld manke.

Hvad er dine favoritkøb?
Uha jeg har mange. På den materielle side er det nok mine dyre, lidt mere eksklusive køb som min balenciaga taske, mit Hermes armbånd og Valentino Rock Stud pumps(som jeg endda fandt i en luksus genner i Hamborg). Men derudover lever jeg efter devisen “At rejse er at leve” – desværre rejser jeg alt for sjældent, men det er virkelig de bedste penge givet ud. Jeg elsker at opleve nye kulturer!

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?
Rigtig meget på Instagram, Pinterest og andre blogs. Men det kan også været i gadebilledet. Jeg tror min stil er et spejl af tidens tendenser, min omgangskreds og min egen grundlæggende stil.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.                                                        Jeg håber og tror på, at mit iværksætterprojekt nok skal lykkedes, om ikke andet som en personlig vinding i lærdom! Det er ihvertfald min plan at færdiggøre mit speciale til sommer og så ellers klø på mit iværksætterprojekt sideløbende. Blog mæssigt, ser jeg hvor den fører mig hen. Jeg har aldrig set min blog, som værende min levevej, hvorfor jeg i modsætning til en del andre blogs efterhånden, ikke har lavet nogen forretningsmodel. Den er min hobby og et redskab til netværk og dejlige bekendskaber.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?
Det skifter vildt meget efter mit humør. I nogle perioder er det modeblogs og andre gange er det mere teksttunge blogs. Lige pt. har jeg næsten ikke tid til at læse blogs, så det er mest hvis blog veninder slår deres indlæg op på Facebook, at jeg lige kigger forbi. Herunder Stonemuse, Natulia, Sisse Lykke. Og så må jeg også tilstå at jeg læser med ved Tinderslut – og får røde ører hver gang.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?
Uha, jeg tror det må være SYGT svært at være ny blogger i disse tider, hvor alle har et spejlrefleks og nærmest laver Vogue lignende blogs fra day 1. Mit råd må være at – i modsætning mig – danne sig en klar idé om hvad bloggen skal indeholde, hvem ens læsere er/skal være og hvilken værdi den skal give læseren. Jeg ser personligt en tendens henimod at læserne i dag vil have relevant content. Klø på, og lad være med at gøre det for nogens anden skyld end din egen. Jeg har prøvet at lade mig rige med at ønsket om, at blive den største, bedste og mest berømte blogger. Men det eneste det gjorde, var at dræbe min løst langsomt. Ikke dermed sagt, at det ikke er godt at drømme, men I ved hva’ jeg mener.

Tusind tak til Simone fra Simone Moelle for at ville være med <3

Share:

5 Comments

 1. 21. december 2014 / 20:25

  Uhh Tinderslut – den var ny. De har nu en ny follower 🙂
  Jeg Simone følger jeg allerede, så hun er ikke noget nyt bekendtskab – men klart en anbefaling værd.

  Mvh Marie

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2014 / 21:33

   Hvor hyggeligt 🙂
   Skønt at du allerede følger Simone! 🙂 Hun er så meget en anbefaling værd, også selvom de fleste af jer nok allerede kender hendes blog. Uanset er det jo også hyggeligt at læse interviewet. Jeg nyder i hvert fald altid selv at læse dem.

 2. Karina
  21. december 2014 / 19:21

  Hun er så dygtig 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   21. december 2014 / 21:29

   Det er hun i den grad 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!