Blog crush: Mie Dina

Søndagens blog crush er rykket til mandag. Jeg har juleferie, så det er nemt at lade dagene flyde sammen. Skønt. Jeg håber, I også har juleferie og kan nyde den. Ugens blog crush er Mie Dina bag bloggen af samme navn. Om jeg begriber, hvorfor den pige ikke har flere følgere på Bloglovin’. Udover at være sød og rar, har Mie Dina virkelig flair for det fotografiske og stylingen i billeder, som er det, der får mig til at komme tilbage igen og igen. Kig endelig forbi hendes blog.

Fortæl lidt om dig selv som person
Jeg er 23 år og bor i København, hvor jeg studerer HA(kom.) på CBS. Jeg kommer oprindeligt fra Vejle, hvilket har bevirket at jeg får utroligt mange kommentarer om min til tider tydelige jyske dialekt. Sådan noget må man vænne sig til som jyde i storbyen. Efter juleferien starter jeg med at arbejde på et reklamebureau ved navn ZUPA. Så det går jeg også og glæder mig lidt til.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge
Da jeg gik i 3. g på gymnasiet flyttede jeg sammen med min veninde og kollega, Katrine. Vi blev ret hårde bloglæsere og det ene førte til det andet og en aften besluttede vi os meget impulsivt for, at nu skulle det ske. Altså oprette hver vores blog. For mig var det nok hele universet omkring deling af personlig stil og den indbyrdes inspiration bloggere imellem, der trak rigtig meget. Jeg synes på alle måder, at det alt sammen var så ægte og ærligt et syn på personlig stil, og det synes jeg stadig. Dertil har jeg gået til fotografering på ungdomsskolen, da jeg var teenager og det var jo en god måde at forene fotografering og interesse for god stil. Jeg startede dog op med et lille kompaktkamera, men fik hurtigt behovet for et bedre et.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?
Jeg blogger primært om mode, personlig stil og beauty med fokus på gode billeder – og gode tilbud, man er vel på SU. Jeg tror ikke jeg vil skifte kurs, men min blog skal også være fleksibel forstået på den måde, at når jeg starter med at arbejde fuld tid på et reklamebureua, så er det en stor del af mit liv, og det er nok noget jeg vil åbne lidt op omkring… Så hvis den skifter kurs imod mere karrieremindede indlæg er det blot fordi jeg er ærlig overfor mig selv og hvad jeg har at byde ind med af godt indhold. Men personlig stil vil nok altid være kernen.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?
Jeg er helt vild med Batistes tørshampoo. Man kan få dem i matas til 70 kroner og til 28 kroner på ASOS, så det var lige et lille sparetip herfra. Pas på med alle deres dufte. Den der hedder “Original” dufter ikke af det store, hvilket jeg godt kan lide. Jeg er også helt vild med Clinique, da jeg har følsom hud. Hvis jeg skulle highlighte et produkt skulle det nok være masken “Turnaround” som er lidt som en peeling. Den efterlader huden super lækker jævn og gennem peelet. Mmmh.

Hvad er dine favoritkøb?
Den er svær… De køb hvor jeg har fået mest for pengene er nok med mine gode genbrugsfund. Jeg fandt f.eks. en persianerpels til 150 kroner, en teddyjakke til 70 kroner og et par læderbukser til 30 kroner i genbrugsbutikker omkring Vejle og på Bornholm, hvor min fars side af familien bor. – Man er vel jyde, som gerne vil have “Value for money”.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?
Jeg finder meget inspiration i steetstyle og generelt folk jeg ser rundt omkring i København. Jeg er ikke den store planlægnings haj når det kommer til bloggen, så det kommer meget som jeg lige tænker det skal.. Det er svært at forklare, men det bunder nok i, at jeg ikke bruger meget tid på målrettet at finde inspiration, men automatisk inspireres af et sammensurium af inspirationskilder.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.
Min ambition karieremæssigt er at arbejde med kommunikationsløsninger for andre firmaer – altså rådgive. Jeg vil på sigt gerne være med til at forme virksomheder med gode strategiske kampagner – og gerne med gode kreative idéer. Det lød ambitiøst, men det er det jeg gerne vil. Blogmæssigt vil jeg gerne opnå endnu større kendskab og udvikle mig selv som blogger. Jeg vil gerne være bedre til at skrive levende og skabe mere dialog med mine læsere.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?
Jeg er vild med Emily Salomon, fordi hun er sådan en rar og varm person. Og så er hun rigtig god til at fortælle fine historier fra hverdagslivet og tage billeder, der altid ser enormt hyggelige ud. Jeg kan også rigtig godt lide blogge såsom Isabella Thordsen og Framboise Fashion, fordi de tager virkelig smukke billeder og inspirerer stilmæssigt.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?
Jeg synes man skal overveje navnet meget, det er et man skal leve med i lang tid. Ellers gælder det om at være passioneret og brænde for det man skriver om (kliché?). Men når man vil det, er det simpelthen bare meget lettere, hvilket nok er logisk nok… Giv ud af din personlighed, ikke hvad du har lavet hele dagen.. Det er sjovere at læse om små episoder, som er sjove, hyggelige, finurlige eller tankevækkende. Find din egen stil, det gælder ikke altid om at gå op i personlig stil og tage gode billeder. Hvis man bare kopierer, er man jo ikke så interessant. OG start for Guds skyld ikke en blog udelukkende for gratis ting, penge osv. Det er ikke det der skal være drivkraften, og hvis det er, er det så tydeligt at se.

Tusind tak til Mie Dina fra Mie Dina for at ville være med <3

Share:

6 Comments

 1. 30. december 2014 / 13:52

  Tak for de pæne ord og taletiden, Louise <3

  • Lullumut
   Forfatter
   30. december 2014 / 20:11

   Det er mig, der takker! 😀 <3 Super spændende læsning.

  • Lullumut
   Forfatter
   29. december 2014 / 21:23

   Jamen velbekomme 🙂 Håber du også kan lide, hvad du ser 🙂

 2. 29. december 2014 / 11:13

  Value for money – ja så var jeg solgt 🙂 Tak for blogtippet søde Louise

  • Lullumut
   Forfatter
   29. december 2014 / 21:21

   Fedt! 🙂 Og velbekomme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!