Blog crush: It’s My Passions

Denne søndag giver jeg ordet til Julie fra bloggen It’s My Passions, som jeg efterhånden har fulgt i mange år. Og Julie har jeg da også haft fornøjelsen af at hilse på hele to gange. Mon ikke det bliver til mere med årene. Det håber jeg i hvert fald. Husk endelig at kigge forbi Julie’s blog.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg hedder Julie Mænnchen, er lige fyldt 25 år og bor i Aalborg sammen med min kæreste, i den lejlighed, som vi flyttede sammen i for ca. 5 år siden. Jeg kommer oprindeligt fra Aalborg, så ja, jeg syntes vel bare at byen er dejlig. Jeg er uddannet Grafisk Designteknolog og søger lige pt. arbejde – gerne indenfor noget marketing, grafisk arbejde, pr, kommunikation mm. – så sig  endelig til, hvis I mangler sådan en som mig, ik?

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Min blog It’s My Passions startede jeg for ca. 3 år siden, efter at have deltaget i min første modeuge, som medarbejder på en stand i Bella Centeret – meget passende ikke? Blogmediet var stadig forholdsvis nyt og virkede meget fristende, derfor tænkte jeg ”hvis andre kan, så kan jeg vel også?!”. Min blog omhandler emner som personlig mode i form af outfits, tiltalende trends, ønskekøb som alle budgetter som regel kan være med på, bolig og meget mere – så I kigger bare forbi, ik.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Som sagt så er min blog en mode- & livsstilsblog. Og da det er disse emner som interesserer mig, kommer denne blog heller ikke til at skifte kurs. Dog interesserer boligindretning og madlavning mig også en hel del, så hvis lysten til at blogge mere om dette stiger i fremtiden, så opretter jeg nok hellere endnu en blog til at dække disse emner 100%, sådan at der fortsat er fokus.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Produkterne fra Rituals har jeg altid været meget positivt overrasket over – her kan man nemlig både mærke og se en forskel samtidig med, at deres ansatte altid er flinke til at hjælpe med det rette produkt, når man besøger en af deres butikker.

Ellers er jeg pt. ret glad for min primer ”Vitamin C Skin Reviver” fra The Body Shop. Den er proppet med c-vitaminer, dufter så lækkert af sommer og citron og så gør den min hud silkeblød inden makeup’en påføres (link her).

Hvad er dine favoritkøb?

Min pudderfarvede Big Shopper fra Decadent er et køb, som jeg ret så tilfreds med pga. dens praktiske størrelse og skønne farve. Derudover er jeg glad for min lille samling af Michael Kors sager, min cremefarvede crossbodytaske som jeg hentede med hjem fra USA, min lille sorte klassiske taske derfra samt min boyfriend guldur, som man ofte kan spotte rundt om mit håndled.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv.?

Jeg er netop begyndt at bruge Pinterest, hvor jeg bl.a. suger inspiration til mig, når det kommer til indlæg, outfits mm. Her kan man nemlig gemme billeder direkte fra et inspirerende indlæg, et spændende outfit, en god nyhed eller lignende – meget smart! Derudover inspireres jeg ofte af andre bloggere, f.eks. hvis en har lavet et smart indlæg, så tænker jeg over hvordan jeg kan vinkle ideen til min egen blog, om den overhovedet passer ind osv. Når det kommer til min stil, så finder jeg gerne inspiration hos andre bloggere, dog visualiserer jeg ofte bare hvad ville se godt ud sammen, f.eks. hvilke farvenuancer der går godt sammen og tager det på.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Vigtigst for mig lige pt. er at få mig et job, så vi med tiden kan få nogle flere kvadratmeter at tumle rundt på. Jeg drømmer om en karriere indenfor modeverdenen, men om det bliver på et magasin, som blogger, pr-koordinator, marketingmedarbejder, selvstændig eller andet, ved jeg dog ikke endnu, men det kommer nok med tiden, forhåbentligt. Desuden har min kæreste og jeg gang i et lille projekt, som jeg glæder mig til at løfte sløret for inden længe.

Blogmæssigt håber jeg, at bloggen fortsat vokser sig i den retning som den gør nu, altså fremad og på et punkt drømmer man jo altid om at kunne leve af sin hobby – det ville jo være lækkert!

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg kigger ofte lige forbi de blogs og bloggere som jeg mødes med her i byen, bare lige for at følge med. Derudover følger jeg blogs indenfor et bredt spektrum, det drejer sig nemlig både om mad, bolig & selvfølgelig modeblogs – blogs som ”Passion for Fashion, Emily Salomon, Rock Paper Dresses, Homesick, Natulia, Anne au Chocolat mfl.”

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Ja da! I får dem lige i punktform herunder,

 • Gør det, det er bare med at komme i gang og udfordre mediet!
 • Find din niche – sørg for at finde et emne som interesserer dig, om det så er mad, børn, bolig, mode, træning eller lignende er lige meget, bare det fanger din egen interesse, hvilket gør det meget nemmere at skrive om på daglig basis.
 • Blog dagligt – sæt gerne tid af til et indlæg hver dag og gerne flere gange om dagen, hvis tiden er til det (dog skal de være gennemarbejdede) Evt. kan det være en god idé at planlægge fremad, hvis man ved, at man får travlt i ugens løb. Indlæggene skal efter min mening være gennemarbejdede, sådan at ens blog ikke fyldes op med outfitbilleder foran spejlet, uredigerede billeder, stavefejl osv.
 • Altid et billede til ethvert indlæg, store lyse billeder, varieret indhold, enkelt design, eget domæne, spændende tekst – så er du altså godt på vej til en lys fremtid indenfor blogverdenen!

Tusind tak til Julie fra It’s My Passions for at ville være med <3

Share:

5 Comments

 1. 28. september 2014 / 20:21

  Uh, her følger jeg også med, selvom jeg vist langt fra må siges at være modeinteresseret sådan generelt, men elsker især bolig og madlavningssnakkeriet, og det er altid hyggeligtmed blogs fra egen by 😀

  – Anne

  • Lullumut
   Forfatter
   29. september 2014 / 16:54

   Det er nu engang rart med bloggere, der viser lidt af hvert, som hos Julie 🙂 Jeg dør lidt, hvis det kun er outfit hele tiden.
   Ja, og det ser ud til de/I hygger jer i Aalborg, får helt lyst til at kigge forbi 🙂

 2. Pingback: De små ting | It's My Passions
 3. Ida
  28. september 2014 / 09:50

  Vi har mange af de samme yndlings blog 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   28. september 2014 / 17:19

   Det må man sige, men det undrer mig nu heller ikke, haha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!