Blog crush: High on Sophie

Så nåede vi til 3. advent, og der er nu ikke meget lang tid til jul. Jeg håber, I alle har god energi, og at julegaverne er ved at være købt. Jeg har købt alle mine, og det er rart for en gangs skyld at være i god tid. Ikke mere snak. I skal hilse på søde Sophie fra bloggen High on Sophie. Hun har en fed stil og udgiver lækre indlæg, så jeg synes, I skal læse om hende og kigge på hendes blog.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg hedder Sophie og er lige fyldt 22 år. Til dagligt studerer jeg jordbrugsøkonomi på KU, en fed uddannelse som blander jura og økonomi men desværre har et navn som leder en på tankerne af at jeg ønsker at drive landbrug, dette er dog ikke tilfældet.

Jeg bor til dagligt i Valby med min journalist studerende kæreste, som også er ham der oftest bliver tvunget bag kameraet når outfit billederne skal tages. Udover det er jeg en meget smilende pige som egentlig altid går og er glad men ofte glemmer at smile på billederne til bloggen, jeg er bange for de underligste ting, som hajer i svømmebassiner og hvis jeg kunne var jeg født i Frankrig og levede ikke af andet end ost og brød.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg begyndte at blogge da jeg startede mit sabbat år da jeg i den tid kedede mig utroligt meget og derfor havde brug for en hobby. På det tidspunkt var jeg meget inspireret af de mere farverige bloggere og jeg mente at man ikke kunne vise outfit billeder som ikke indebar høje hæle og pangfarvet tøj, dette har siden ændret sig meget drastisk. Jeg brugte lang tid (faktisk de 2 første år) på at finde min egen stil både på bloggen men også privat, bloggen er derfor for mig en hel dagbog hvor jeg tydeligt kan se en udvikling over årene.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Jeg blogger primært om mode, stil, ting jeg drømmer om og hvad jeg finder inspirerende. Det er vigtigt for mig at bloggen er æstetisk flot og jeg tænker derfor meget over hvert eneste indlæg, det skal passe ind til mig og min stil og det er vigtigt at det er ærligt. Min blog har endelig fundet sig til rette efter jeg har været nede af flere veje så nu nyder jeg at blogge og det håber jeg man kan mærke i indlæggene.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Jeg er meget afhængig af min håndcreme fra Biotherm som jeg altid har med mig da jeg hader tørre hænder og ellers bruger jeg hver eneste dag min creme blush fra Chanel. Jeg er meget bleg, så derfor er lidt lyserøde kinder essentielt for mig.

Hvad er dine favoritkøb?

Mit yndlingskøb er langt fra det dyreste men derimod det som har holdt i flere år i garderoben og som altid kan trækkes frem, en sort silkeskjorte fra Cos med hætte. Den er lækker i kvaliteten og selvom den har et par år på bagen holder den stadig og bliver trukket frem til både hverdag og fest.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

Jeg finder meget inspiration i blogverdenen, jeg læser generelt mange blogs og bliver nemt inspireret at de mange stilfulde damer vi har her i Danmark, ellers er det meget i gadebilledet at jeg finder mig inspireret.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Lige nu fokuserer jeg på at færdiggøre min uddannelse, efter det ved jeg faktisk ikke hvad jeg vil. For nu er bloggen en hobby men jeg vil lade den vokse som den gør og se hvad det byder på i fremtiden, det kan være min økonom fremtid en dag bliver skiftet ud med mode drømmen men det ved jeg ikke endnu.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg læser ofte mindre blogs da det vigtigste for mig er æstetikken og at man kan føle bloggeren. For tiden er jeg meget glad for Amanda Bugge og Watchmyhippo!

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Jeg tror det er vigtigt at finde sin stil og det kan godt tage sin tid. Så at prøve sig frem er en god ide, også selvom det tager lang tid, lige ind til man har fundet en rytme og ved hvilken slags blog man ønsker. Efter det bliver det en del nemmere.

Tusind tak til Sophie fra High on Sophie for at ville være med <3

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!