Blog crush: GARDUM

Det er blevet søndag igen, og på denne solskinsfyldte dag, kan I læse om Mia fra bloggen GARDUM. Mia har kun blogget 1 års tid, og hun gør det allerede meget professionelt. Jeg drages bl.a. af hendes gode stil, pæne billeder samt personlige indlæg om bl.a. kost og tanker. Kig endelige forbi Mia’s blog efter at have læst dette interview.

Fortæl lidt om dig selv som person
Mit navn er Mia, jeg er 22 år gammel og jeg blogger på GARDUM. Udover mit arbejde på bloggen, arbejder jeg på webshoppen FIRST TWIQ som modeassistent, hvilket primært omhandler indkøb og styling til shoppen. Derudover læser jeg i øjeblikket en bachelor i International Virksomhedskommunikation på Aarhus Universitet.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge
Jeg startede med at blogge i januar 2014 – så bloggen har faktisk snart etårs fødselsdag! Jeg begyndte at primært blogge, fordi jeg manglede et sted, hvor jeg kunne læsse al min kreative energi af. Jeg har altid været et meget kreativt menneske, og efter blot ét semester på universitet stod det meget klart, at jeg selv måtte skabe noget kreativ stimulans, hvis jeg skulle overleve de næste tre års studier. I virkeligheden har jeg gået med ideen om at starte en blog siden 2009, og bloggede faktisk også for en kort periode i 2013, men grundet arbejde og tidspres måtte jeg lukke ned for den. Jeg er dog rigtig glad for, at jeg ventede med at starte sådan rigtigt. Det har nemlig betydet, at jeg har haft en tydeligere ide om, hvordan jeg ville have bloggen til at være, og samtidig også havde opbygget tilpas med modenhed til at kunne tage de slag, man nogle gange får af omverdenen, når man udleverer sig selv på en blog.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?
GARDUM er primært en modeblog. Eller; sådan formulerede jeg det ihvertfald, da jeg startede med at blogge tilbage i januar. Dengang var jeg meget bevidst om, hvad jeg delte og ikke delte. Jeg har dog fundet en rigtig stor glæde i at dele flere personlige indlæg med mine læsere – og det er faktisk ofte disse indlæg, som er mine mest læste. Så måske GARDUM efterhånden i virkeligheden mere er en livsstilsblog bestående af et sammensurium af mode, personlige indlæg, skønhed, kost og alt muligt andet?

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?
Ih, jeg har mange! Jeg er en kæmpe beautyjunkie! Mit ultimative holy-grail produkt er uden tvivl Embryolisse Lait Creme Concentre – jeg bruger den hver dag under min makeup. Derudover er jeg meget glad for Nuxes læbebalsam Rêve de Miel, og så går jeg aldrig udenfor huset uden at fylde mine øjenbryn med med en blanding af Charcoal Brown og Omega fra MAC. Desuden er jeg fornyligt begyndt at bruge Kiehls Midnight Recovery Serum, og den har virkelig vist sig at udføre mirakler. Den er helt klart en ny favorit!

Hvad er dine favoritkøb?
I august gjorde jeg mig mit ultimative drømmekøb: et par læderleggings fra By Malene Birger. De er så smukke og smørbløde. Jeg har dog desværre bare tabt mig så meget gennem efteråret og december, at de nu er blevet løse omkring hofter og numse, hvilket er super bittert, taget prisen i betragtning! Så fra nu af bliver de kun brugt med lange toppe udover. Derudover har jeg en hurtigt voksende jakkesamling, som også rummer en del af mine favoritter. Og så et par virkelig smukke læderstøvler fra Asos!

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?
Jeg finder rigtig meget inspiration på gaden – der er så mange velklædte piger i Aarhus! Jeg læser ikke så mange blogs, da jeg simpelthen ikke ville have tid til at blogge selv så, så det er mest fra “hurtige” medier, som Tumblr og Instagram, at jeg får min inspiration.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.
Et af mine mål for 2015 er at arbejde ekstra hårdt på bloggen, fordi den bringer mig så meget glæde – også privat. Jeg vil gerne højne min billedkvalitet endnu mere og poste flere mere reflekterende indlæg. Derudover har jeg lidt projekter i ærmet, som jeg håber kommer til at lykkes. Privat har jeg ikke så mange andre planer end at se, hvor livet tager mig hen og så bare være glad. Jeg skal hurtigst muligt have færdiggjort min bachelor, så jeg kan komme igang med at arbejde – til den tid håber jeg, at bloggen har ført endnu flere spændende muligheder med sig. Jeg drømmer om, at arbejde med PR og reklame, men jeg kunne også sagtens forestille mig at tage et par år til noget andet – måske at arbejdere videre på min stylistdrøm.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?
Jeg læser ikke selv så mange blogs mere, men jeg følger dog med hos Elin Kling, afterDRK og Vilde Kaniner (Marie må være kongerigets sejeste kvinde!).

Har du nogle gode råd til nye bloggere?
Spring ud i det, vær dig selv og vær ikke bange for at dele de mere personlige perspektiver. Da jeg startede tilbage i januar, var jeg meget bevidst omkring alt, hvad jeg postede. Det skulle være professionelt, relevant og mest af alt moderelateret. Selvom det sikkert var et godt udgangspunkt, som mange siden har rost mig for, ville jeg ønske, at jeg havde givet mig selv lidt mere frie tøjler til at være mig selv og også poste indlæg om, hvordan jeg gik og havde det bag facaden. Det er nemlig det der personlige præg og perspektiv, som vi bloggere har at tilbyde udover tekster om mode, som jo kan findes så mange andre steder. Så vær dig selv og del det med dine læsere – og så bare spring ud i det. Blogs er verdens fedeste medie!

Tusind tak til Mia fra GARDUM for at ville være med <3

Share:

10 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  7. januar 2015 / 11:47

  Er stor fan af disse indlæg – Gardum er blandt mine yndlings blogs. Lækker stil og virkelig smuk!

  / Liselotte

  • Lullumut
   Forfatter
   7. januar 2015 / 23:04

   Fedt! Det glæder mig virkelig 🙂 Ej hvor herligt. Jeg synes også, Mia og bloggen er meget dragende. Og hun er så smuk!

 2. Nicoline Berthy
  5. januar 2015 / 09:05

  Virkelig fint interview. Jeg læser allerede med ovre hos Gardum og selvom hendes stil ikke er den samme som min, så beundrer jeg hende og hendes blog meget. 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   5. januar 2015 / 19:30

   Tak 🙂 Jeg synes, de er så hyggelige at lave og læse 🙂
   Ej, hvor er det skægt, du skriver det med stilen. For jeg synes netop, hun er sådan en lækker, klassisk stil med et tvist, ikke så langt fra din 🙂 Men det er jo bare, som jeg har opfattet det 🙂

 3. Pingback: SMALL THINGS | GARDUM
 4. StyleStories
  4. januar 2015 / 17:10

  Er klart blevet en af mine yndlingsblogs siden jeg faldt over hende for et par måneder siden. Så smuk og med en superlækker stil.

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2015 / 23:37

   Fedt at høre 🙂 Ja, Mia er mega smuk og har den lækreste stil 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   4. januar 2015 / 23:37

   Så afgjort 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!