Blog crush: Ditte’s blog

I dag er det søde Ditte fra Ditte’s blog, der er mit blog crush. Jeg synes, hun har en fin og alsidig blog med hovedfokus på mode men også med en masse hverdags billeder ind over. Og så har jeg mødt hende en del gange efterhånden. En super sød pige. Tjek endelig Ditte’s blog ud, når I har læst indlægget her.

Fortæl lidt om dig selv som person

Jeg er 29 år og bor på Frederiksberg med min kæreste igennem 2,5 år. Jeg er lige nu igang med min sidste eksamen, og i januar kan jeg så kalde mig designteknolog.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg startede min blog for over 5 år siden, som en hobby jeg kunne få lidt tid til at gå med, da jeg befandt mig meget i udlandet. Jeg synes det var et interessant medie, og har lige siden hængt ved. Der er sket virkelig meget på de 5 år, hvor dengang var der næsten ingen blogs, og billede kvaliteten var ikke så vigtig. I dag betyder billederne næsten alt, og det har gjort at jeg har prøvet mig frem, og er nu god til at redigere og tage billeder. Så man lærer jo mere og mere hen af vejen.

Hvad blogger du primært om? Drømmer du om at skifte kurs på din blog?

Min blog startede som en primær modeblog, men har skiftet til at være mere en livstils blog nu. Det kan være alt fra nye køb, drømmekøb, opskrifter, test af skønhedsprodukter, restaurant besøg, rejseguides, bolig indretning osv. Der er nok færre outfit indlæg, end hvad der har været. Men det har jeg det nu ganske fint med. Jeg tror at imens man bliver ældre som person, så flytter ens interesser og holdninger til bloggen også. Derfor vil (og har) min blog ændret sig en smule med tiden, som jeg nu ændre mig. Men jeg synes kvaliteten er blevet bedre. Jeg vil nok ikke skifte fuldstændig kurs..

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Det er klart Redken Extreme serien (+ almindelig kokosolie) som har gjort underværker for mit hår det sidste halve års tid. Mit hår har været meget ødelagt, og efter jeg har brugt disse produkter er mit hår vokset en del og blevet tykkere!

Til huden er jeg ret glad for produkter fra danske Qua, det er økologisk og fungere bare super godt til mig. Især ansigtscremen og toneren!

Sidst er en hårolie fra Keune, som ikke fedter men samler håret flot efter styling. Desuden kan man komme den på huden, og efter jeg gjorde det blev jeg virkelig overrasket over hvor god en effekt den havde på huden. Hvis jeg har lidt urenheder og kommer den på nyrenset hud om aftenen, så er de meget mindre allerede dagen efter. Fantastisk produkt!

Hvad er dine favoritkøb?

I sommers var jeg 3 uger i USA og købte mig en Gucci Disco taske i sort, den er klart min favorit! Ellers mit nye Acne halstørklæde i gråt, som jeg længe har ønsket mig. Det har jeg brugt hver dag siden jeg købte det. Derudover er jeg også ret glad for mit Royal Copenhagen stel, og min Mac Air computer.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

Det kan være alt fra tidligere indlæg, som har fungeret godt. Til andre bloggere, folk på gaden, modemagasiner, instagram m.m.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Nu er jeg jo snart færdig med min uddannelse, eller i hvert fald første del af den. Så jeg skal ud og finde mig et arbejde. Hvis det ikke går som forventet, så kunne jeg godt finde på at læse videre efter sommeren 2015. Ellers er planen at min kæreste og jeg skal finde en større lejlighed i København, nok til foråret, så det glæder jeg mig meget til. Blogmæssigt går jeg og leger med tanken om at gå solo igen, altså få min blog over på min helt egen platform. Men jeg har ikke besluttet mig endnu, så nu må vi se.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg følger utrolig mange blogs, nok lidt for mange. Men nogle læser jeg mere grundigt med hos, da de bare gør det super godt! Cathrine fra Rockpaperdresses skriver super godt, og tager rigtig flotte billeder. Christina fra Passions for Fashion har en super flot stil, som er meget min egen smag. Desuden smukke billeder og gode DIY. Mille som har Sonoma Seven, har den mest gennemførte stil i sit hjem. Lige min smag, og jeg har gemt en masse af hendes tips som jeg regner med at bruge i mit kommende hjem.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Uh den er svær, for alle er jo forskellige og får “succes” og læsere af forskelige grunde. Men de ting der helt klart skal være i orden er nok billeder. Det er vigtigt at tage nogle pæne billeder, så der er noget flot visuelt at kigge på. Ellers tænkt godt over dit blog navn, og få lavet dit eget domæne. Ellers er det nok bare at prøve sig frem, kommentere på andre blogs, og have tålmodighed mht læsere og følgere. De skal nok komme lidt efter lidt.

Tusind tak til Ditte fra Ditte’s blog for at ville være med <3

Share:

3 Comments

 1. Pingback: Lørdagens Snapshots | Ditte´s blog
 2. 10. november 2014 / 09:08

  Tak for de søde ord skønne Louise 🙂 Og tak fordi jeg måtte være med til, at dele lidt ud om mig til dine læsere 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   10. november 2014 / 16:56

   Selv tak, og det var bare så hyggeligt, du ville dele ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!