Blog crush: Ditte blog

Glædelig 2. advent i december. I dag får I selskab af fine Ditte fra Ditte blog. Jeg elsker selv helt vildt at opdage nye blogs, og Ditte har jeg kun fulgt med hos i omkring 1/2 år. Men hun gør det godt, så jeg følger fortsat med hos hende. Klik endelig forbi hende blog, når I har læst dette interview.

Fortæl lidt om dig selv som person

Mit navn er Ditte og jeg fylder 25 år til februar. Jeg kommer oprindeligt fra Sønderjylland, men har boet i Aarhus i 6 år. Jeg regner bestemt med at blive boende, da jeg elsker alt ved Aarhus. Især min Århusianske kæreste. Vi har boet sammen i lidt over to år, og lige nu står vi faktisk midt i at købe en lejlighed sammen. Hvis det hele går som det skal, kommer der garanteret meget mere om det på bloggen.

Jeg arbejder til daglig som sygeplejerske på en psykiatrisk afdeling i Risskov, og er på trods af min korte erfaring, blevet klinisk vejleder for de sygeplejestuderende på vores afdeling. Det har været en rimelig stor udfordring både fagligt og personligt.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Jeg begyndte at blogge laaang tid efter at lysten til det egentlig startede. Der skulle lidt af et tilløb til. Jeg har i mange år læst blogs, og har læst med hos nogle af Danmarks største bloggere siden de startede. Mine veninder har ofte spurgt hvorfor jeg ikke selv startede en blog, og jeg havde altid masser af undskyldninger. Sidste år i september tog jeg dog springet, og da jeg først havde besluttet mig, gik det rimelig stærkt. Faktisk så stærkt at jeg ikke rigtig nåede at tænke over navnet, hvilket jeg måske skulle have brugt lidt mere tid og kreativitet på. Men jeg begyndte at blogge fordi jeg selv elsker blog fænomenet, og følte at jeg havde noget der kunne inspirere andre.

Hvad blogger du primært om?

Jeg blogger primært om mode, men jeg vil langt fra kalde min blog for en modeblog. Det er jeg slet ikke fashionabel nok til. Jeg blogger også om boligindretning, hvilket nok især fylder på min Instagram (@ditteblog). Jeg elsker at købe nye ting til vores hjem, og flytte rundt og lave om, til min kærestes store frustration. Derudover skriver jeg tit om mine oplevelser fra Aarhus, så man kan finde tips og inspiration til gode spisesteder osv.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Jeg var så heldig at vinde nogle rense produkter fra La Bruket for noget tid siden, hvilket jeg har sværget til siden. De er super lækre og virkelig gode og fugtgivende til min tørre vinterhud. Derudover er Moroccanoil olien fast inventar på mit badeværelse. Mit hår elsker den.

Hvad er dine favoritkøb?

Lige pt er det en sort kjole fra H&M Trend, som jeg virkelig var desperat efter at få fingrene i, efter at have set den på Instagram. Jeg tror at hypen gør mig ekstra glad for den. Sådan mere generelt er det mine to Ganni frakker. En fra forårs kollektionen og en fra efteråret. De kan gøre et hvert outfit sofistikeret og lækkert.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

Jeg finder rigtig meget inspiration på andre blogs, på Instagram og ikke mindst på Pinterest. Hvis jeg en dag har tøjkrise kan jeg sagtens finde på lige at åbne Pinterest app’en og kigge mine seneste pins igennem, for at finde inspiration til dagens outfit.

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Blogmæssigt tager jeg lidt tingene en dag ad gangen. Jeg har for nyligt flyttet bloggen til et nyt netværk, hvilket må være nok forandring for nu. Så ingen hemmeligheder eller planer på den front.

Privat står jeg som sagt over for, måske at blive ejer af en super lækker lejlighed, midt i mit yndlings område af Aarhus, nemlig Frederiksbjerg. En af +’erne ved den lejlighed er at man må holde husdyr, hvilket min kæreste og jeg begge drømmer om. Så hvis det hele går som vi håber, bliver vi måske ejere af et lille firebenet væsen i det nye år. Så der er ikke nogen mommy-blog i sigte. Vi skal lige se om vi kan tage os af en hund først.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg følger og læser omkring 70 blogs. Nogle følger jeg fordi deres billeder inspirerer mig, nogle fordi de skriver godt og/eller humoristisk og nogle fordi jeg efterhånden har fulgt dem siden de startede og derfor næsten føler jeg ”kender” dem. Men hvis jeg skal nævne nogle af dem jeg finder størst inspiration hos, så er det: Wearemad, Natulia, Meri Meri, Homesick, Lavishlavish og den nyeste i samlingen; Mymustache.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

En ting jeg selv vægter utrolig højt ved de blogs jeg læser, er det visuelle. Det der skal inspirere os. Derfor vil jeg råde bloggere til at tænke meget over hvad de lægger ud. Jeg har få gange lagt billeder op hvor lyset har været forfærdeligt, eller regnen har gjort billederne utydelige, og hver gang har jeg fortrudt det. Det inspirerer ikke. Så hellere springe en dag over hvor man ikke får blogget, og vente til dagen efter, hvor man kan få taget nogle nye flotte inspirerende billeder.

Tusind tak til Ditte fra Ditte blog for at ville være med <3

Share:

10 Comments

  • Lullumut
   Forfatter
   8. december 2014 / 20:04

   Meget 🙂 Ja, fin og feminin med gode kvaliteter 🙂

 1. Ida
  7. december 2014 / 15:10

  Dejligt med lidt anbefaling. Jeg har aldrig kendt til Ditte eller hendes blog men den er godt nok fin 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2014 / 15:25

   Perfekt 🙂 Jeg kan godt lide at ramme nogle, som ikke kender de blogs, jeg anbefaler 🙂 Ja, Ditte’s blog er bare så fin.

 2. Line - Infashionwebelieve
  7. december 2014 / 13:33

  Dejligt med en anbefaling af Ditte. Jeg er også trofast læser af hendes blog, og inspireres især af hendes outfitindlæg, hvor jeg altid synes hun på bedste vis formår at lave spændende outfit ud af highstreetfund.

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2014 / 15:25

   Fedt 🙂 Ditte er super dygtig og meget inspirerende. Ja, og så krydrer hun dem lige med nogle dyrere lækre køb 🙂

 3. 7. december 2014 / 12:13

  Skønt med lidt inspiration. Jeg må straks undersøge både Dittes Blog og nogle af de blogs Ditte anbefaler 🙂

  Mvh Marie fra krøllerier.dk

  • Lullumut
   Forfatter
   7. december 2014 / 15:24

   Dejligt du synes om det 🙂 Jeg elsker at inspirere og er glad for, hvis du kan bruge det. Ja, klik endelig forbi Ditte 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!