Blog crush: Amy Dyrholm

God søndag alle sammen. Jeg har haft den smukke pige Amy fra Jylland i audiens, og nu kan I læse nærmere om hende og hendes blog Amy Dyrholm her på bloggen. Og husk så lige at tjekke hendes blog og to die for stil ud efterfølgende.

Fortæl lidt om dig selv som person

Mit navn er Amy Dyrholm og jeg fylder 23 til december. Lige nu studerer jeg på TEKO med speciale i Branding and Marketing Management. Her kan jeg kombinere interessen for mode, kreativitet og markedsføring. Grundet studiet bor jeg i Herning, men har tidligere boet i København, hvor min kæreste, Michael, studerer. Planen er at vi kan flytte sammen igen næste år. Ved siden af studiet arbejder jeg som salgsassistent i to tøjforretninger. Jeg er en kæmpe shopaholic, hvilket tydeligt ses i min garderobe, haha. Mine andre svagheder må være Nutella, Nike sneakers og hunde i alle afskygninger.

Fortæl lidt om din blog og hvorfor du begyndte at blogge

Det hele startede faktisk tilfældigt tilbage i starten af 2012, hvor jeg lige var flyttet til København med Michael. Min liv var på daværende tidspunkt blevet vendt godt og grundigt på hovedet grundet mine forældres pludselige skilsmisse, hvilket gjorde at jeg søgte en form for ”get-away”. Derfor kom bloggen til verden. Senere hen er den blevet langt mere seriøs og jeg har fundet mit fokus med den. Jeg har en KÆMPE passion for alt hvad der indebærer mode, hvilket også er tydeligt at se på min blog. Jeg er nu en del af Danmarks største blog netværk, Bloggers Delight, som Premium blogger. Det er jeg godt tilfreds med.

Hvad blogger du primært om?

Bloggen er mit frirum. Det er et sted hvor jeg har mulighed for at være kreativ, lege lidt og dele ud af mine tanker, drømmekøb og trends. Det er en typisk outfit-blog, da jeg synes det fungerer og inspirerer bedst. Mode er bloggens hovedfokus, men det udelukker ikke andre posts såsom opskrifter, interiør og hverdagsglimt. Jeg nyder at inddrage mine læsere i små debatter, så vi kan få tovejskommunikationen i gang.

Hvad er dine favorit skønhedsprodukter?

Hm, det er faktisk lidt svært at svare på. Interessen for makeup har faktisk aldrig rigtig været der. Det er lidt sjovt, når mode og skønhed oftest går hånd i hånd. Det skal ikke lyde som om jeg slet ikke går op i hvad jeg smører i ansigtet, men det er virkelig begrænset hvad jeg har af skønhedsprodukter. Mine favoritter må være min foundation fra Clinique og mit ansigtscreme fra Derma. Begge produkter et perfekte til sart hud.

Hvad er dine favoritkøb?

Lige nu må det være min smukke By Malene Birger taske og mine solbriller fra Céline. Jeg går sjældent hjemmefra uden dem.

Hvor finder du inspiration til din stil, blog indlæg mv?

Den store inspirationskilde er andre bloggere. Jeg bliver hurtig fristet ved at læse blogs og er blevet helt afhængig. Det er mit daglige drug. Det visuelle spiller en stor rolle når min interesse skal fanges, derfor går jeg sindssygt meget op i at det ser godt ud både hos de blogs jeg læser, og ikke mindst på min egen blog. Især Instagram er blevet en platform for inspiration, da jeg kan finde og følge stort set alt og alle efter interesse. Pssst.. hedder Amydyrholm derinde, hvad hedder I på Insta?

Hvad er dine fremtidsplaner? Privat såvel som blogmæssigt.

Bom bom, mine fremtidsplaner står ikke klart endnu. Jeg ved selvfølgelig at mit kommende arbejde gerne må omhandle blogging, mode, PR-koordinater eller andet inden for den verden. Drømmen om at starte min egen virksomhed er heller ikke så skræmmende som tidligere, men intet er bestemt endnu. Det vigtigste er at jeg brænder for det og virkelig nyder at arbejde med det.

Hvilke blogs læser du selv og hvorfor?

Jeg læser alt fra de største blogs i Danmark som Homesick, Fashionmanifest, Pagik til de lidt mindre (men mindst lige så gode) så som Natulia, Andrea Rungholm, Sofies Closet og It’s My Passions. Alle inspirerende på hver sin måde, og jeg nyder at kigge med.

Har du nogle gode råd til nye bloggere?

Find dit fokus på bloggen. Det er okay ikke at appellere til alle mennesker i verden. Spring ud i det med åbne arme, og husk at Rom ikke blev bygget på én dag. Ting tager tid. Nyd den udviklingsrejse som ens blog kommer igennem. Det kan godt tage tid at finde sin form og skille sig ud. Tag det sure med det søde. Der vil med tiden komme nye læsere og andre hopper fra. Det er en del af gamet. Derudover skal man ikke være bange for at blogge om de samme ting, som alle andre bloggere, så længe man går helhjertet ind i det. Med alle de blogs som eksisterer i dag, er det umuligt ikke at blogge om de samme ting i ny og næ. Det er en god ide at øge sit netværk ved at være aktiv hos andre bloggere. Her tænker jeg især på kommentarer. Læs for hulan indlægget inden I bare smider en ligegyldig kommentar ala ”Cool, kig gerne forbi min blog….”. Det er virkelig no-go i min verden. Jeg får først lyst til at lære mine læsere bedre at kende, hvis jeg føler en ærlig aktivitet på min blog.

Tusind tak til Amy fra Amy Dyrholm for at ville være med <3

Share:

5 Comments

 1. Ida
  3. november 2014 / 08:26

  Helt enig med Stine. Men har desværre ikke mødt hende i virkeligheden – det må jeg have tilgode 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   3. november 2014 / 21:47

   Det samme her 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   2. november 2014 / 18:40

   Ja, jeg ved, du kender hende i forvejen 🙂 Så hyggeligt! Jeg må have til gode at møde hende en dag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!