Blandet dullegrej fra Ezzence.dk

En ny madras vil gøre lykke

Jeg har været heldig og fået lov til at vælge nogle forskellige produkter hos Ezzence.dk til at anmelde her på bloggen. Efter lang tids overvejelse valgte jeg håndcremen fra Nuxe og ansigtscremen fra Weleda. Den lille ansigtsserum fra Ole Henriksen var med som en ekstra treat, dejligt. Vær opmærksom på at mine holdninger er subjektive.

Weleda – Soothing Facial Lotion: Weleda er ikke et mærke, jeg mindes at have prøvet før, men jeg har altid læst godt om det, så jeg blev nødt til at forsøge mig med denne ansigtscreme til sart hud. Jeg har nemlig tør og sensitiv ansigtshud, så jeg bruger ikke hvad som helst i mit ansigt. Den dufter slet ikke af noget, hvilket egentlig er meget rart, og så er den simpelthen så lækker at smøre ud i ansigtet. Den er fløjlsblød og trænger ind hurtigt uden at fedte. Min hud bliver bare blød. En tube med 30 ml. i koster 119kr. og kan købes HER. Det er ikke den bedste pris for så lille en tube, så hvis jeg ender med at købe den igen, vil jeg nok vælge kun at bruge den som dagcreme og så bruge en anden, måske federe, creme om natten. På den måde holder den længere.

Nuxe – Rêve de Miel håndcreme: Jeg har mange gange luret på produkterne fra Nuxe, og især denne håndcreme har tiltalt mig ekstremt meget. Den er til tørre og medtagede hænder, men kan bruges af alle. Den dufter så skønt af honning, altså uden at bierne summer om en, og så er den tilpas let at smøre ud, uden at den er for tynd. En meget god konsistens, som fugter huden på hænderne godt. Jeg bruger den allerede meget nu men spår den et stort hit i min håndtaske hen mod de koldere tider, som desværre er uundgåelige. Det er uden tvivl en håndcreme, jeg vil købe igen. Den er i øvrigt uden parabener, hvis man gerne vil undgå den slags. En tube med 75 ml. i koster 69kr, hvilket er en super pris sammenlignet med f.eks. Matas. Køb den HER.

Ole Henriksen – Truth Serum Collagen Booster: Det sidste produkt var egentlig bare med som en ekstra godte i pakken, og denne størrelse med 15 ml. er heller ikke mulig at købe i shoppen. Denne serum dufter forholdsvist kraftigt af appelsin, så det er i hvert fald lige til at blive frisk af om morgenen. Den er meget flydende og ikke så drøj i brug, men til gengæld er den ret lækker. Jeg har brugt den meget om morgenen under en dagcreme, og min hud har føltes blød og frisk det meste af dagen. Jeg har desværre ikke brugt den længe nok til at kunne se, om den mindsker rynker, men det ville da ikke være dårligt. 30 ml. kan købes HER til 349kr, mens 50 ml. kan købes HER til 499kr.

Jeg har i øvrigt bestilt hos Ezzence.dk flere gange, og jeg har aldrig haft nogen problemer. Der er mange (lækre!) produkter at vælge mellem, og de kommer hurtigt frem. Jeg har tidligere bestilt bl.a. Redken shampoo og Clean parfume der. Fragt koster 35kr. men er gratis, hvis man bestiller for over 499kr. Har du prøvet at bestille noget hos Ezzence.dk før? Og har du prøvet nogle af disse produkter?

Produkterne er modtaget til anmeldelse på bloggen

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

6 Comments

 1. Tine
  14. august 2013 / 11:46

  Jeg har bestilt hos dem nogle gange og har været meget tilfreds alle gange! Hurtig levering og fine priser 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   14. august 2013 / 22:12

   Hvor dejligt at høre 🙂 Jeg er især glad for det store udvalg og de ofte super gode priser 🙂

 2. Karina
  14. august 2013 / 09:50

  Essence har virkelig mange lækre produkter 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   14. august 2013 / 22:11

   Det har de nemlig 🙂 De har til både krop og hår 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!