Bianco sommer goodies

Endnu engang har jeg været heldig, og denne gang har jeg fået tilsendt lidt sommer goodies fra Bianco i form af sandaler, solbriller og en clutch. Så lækre sager. Jeg har selvfølgelig selv valgt tingene, så de falder lige i min smag. Jeg skrev jo lidt om Bianco Fashion Army tidligere, og jeg er faktisk gået videre til 2. runde, jubii. Mon nogen af jer også er gået videre?

Jeg skal desværre ikke på nogen sommerferie i år, ikke noget der er planlagt endnu i hvert fald, men jeg satser da på at holde 3 ugers ferie alligevel. Regner med at køre nogle gode lange ture rundt i Danmark, og så skal disse sager da med mig rundt. De går jo til alt, festival, sommerhus, charterferie mv.

Sandalerne er i ægte læder og noget af det blødeste at gå på. Elsker at de sidder godt fast på fødderne. De her er sorte med metallic, men de findes også i hvide. Find sandalerne Halime HER. De koster 499kr. Solbrillerne kan jeg ikke finde online, men de koster 149kr, og modellen hedder Signe. De sidder super godt på mit ansigt, og glassene rører slet ikke kinderne, så skønt. Og så kan jeg godt li’, at de er hvide med små farvede kugler. Lidt anderledes. Clutch’en er bare så skøn i slangeskind med den dybe, gule farve til. Den koster 149kr. og kan findes HER. Er der nogle af tingene, I bare må ud og købe?

Jeg lover at få vist jer tingene i aktion, så snart jeg er færdig med at ligge vandret. Der går desværre lige en uges tid endnu. Tak fordi I læser med og kommenterer <3

Tingene fra Bianco er modtaget som gave

Følg bloggen på Bloglovin’ | Like bloggen på Facebook

Share:

22 Comments

 1. Ida-Maria Aastrup
  22. maj 2013 / 20:10

  Hej, fin blog 🙂

  Jeg er også videre! 😀
  – Men ville lige spørge hvor jeg skal sende billede til og svare på spørgsmål? 🙂

  Vh Ida-Maria

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 10:02

   Tak 😀 Det lyder dejligt 🙂
   Jamen hvis du er gået videre, har du så ikke modtaget en mail om det? I den er der et link, hvor du kan gå ind og udfylde resten 🙂

 2. Nanna Says
  19. maj 2013 / 23:12

  Virkelig pæne sandaler!! Ejede ikke andet end gummisko sidste år (og et par alt for grimme og aflagte sandaler, der kun blev fundet frem i yderste tilfælde..) – tror jeg må have mig et ordentligt par i år 🙂 Disse er en god kandidat.

  • Lullumut
   Forfatter
   24. maj 2013 / 09:59

   Tak 🙂 Synes også de er vold-fede. Haha okay, ja så er det da om at få investeret 🙂 Og det skal altså være nu, mens der stadig er nogle at vælge mellem 😉 Glæder mig til at se, hvad du finder 🙂

 3. 19. maj 2013 / 22:47

  Jeg er vild med slangeprintet, og vi kan vel bruge en clutch 😉 Jeg skal have flere solbriller, og de der fra Bianco er da værd at kigge efter!!

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 22:51

   Skønt 🙂 Ja, en clutch kan vi altid bruge 🙂 Glæder mig til at afslutte studiet, så jeg ikke konstant skal rende rundt med bøger og pc i en stor taske 🙂 De er så fine, solbrillerne 🙂 De er lidt anderledes, end hvad jeg normalt går med – og det var det, jeg faldt for 🙂 De sidder så godt.

 4. Rebel Against Yourself
  19. maj 2013 / 20:23

  Hvor er sandalerne fine! Jeg er også gået videre til runde 2, yay 🙂

  //Charlotte

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 22:13

   De er såå fine 🙂 Fedt søde, håber vi ses så! 😀

 5. Regitse
  19. maj 2013 / 18:37

  Jeg er også gået videre i Biancos fashion army. Håber på også at gå videre til runde 3 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 22:12

   Ej hvor fedt, yay! 🙂 Håber du bliver udvalgt <3 Og håber ellers du har det dejligt 🙂 Det der HD tager livet af mig, pyh..

 6. Katrine Guldbæk
  19. maj 2013 / 12:39

  Vildt fine ting du har valgt. Jeg valgte også selv clutchen – den er så fin! Jeg gik også selv videre til runde to – så krydser fingre for at de bl.a. vælger mig 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 22:12

   Tak 🙂 Ja, det så jeg, fedt 🙂 Mega fin 🙂
   Ej hvor skønt, håber vi mødes i panelet så – kunne være så hyggeligt at møde dig 🙂

 7. Ida / Fashionlab
  19. maj 2013 / 12:04

  Heldige asen 😉
  Jeg er helt vild med de sandaler – De ser perfekte ud!

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 12:22

   Jeg klager ikke! 😀 Synes nu også, din garderobe er ret så lækker.. 🙂
   De er så gode at have på. Du må endelig tjekke dem ud, hvis du skal have nye sandaler 🙂

 8. Karina
  19. maj 2013 / 11:35

  Lækre sager 😉

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 12:21

   Helt bestemt 🙂

 9. StyleStories
  19. maj 2013 / 11:13

  De er virkelig fine de der sandaler, sad faktisk og kiggede på dem i går på Biancos webshop i en af mine utallige overspringshandlinger 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 12:21

   Det var da pudsigt 🙂 De er så bløde på sålen. Vi skal nok blive rigtig gode venner 🙂 De kan varmt anbefales.
   Nå, så du overspringshandler 😉

 10. Guapizimo
  19. maj 2013 / 10:45

  Lækre sager du har fået og ja så er det virkeligt rart med sandaler der sidder ordentligt fast på fødderne, jeg har selv lige købt nogle jeg ved at jeg bliver rigtig glad for.

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 12:20

   Så lækre ting, ja 🙂 Det er altså lidt et must, at de sidder godt 🙂 Lyder godt, dem må jeg lure ud hos dig 🙂 De er sikker fra Zara 😉

 11. Ida
  19. maj 2013 / 08:55

  Jeg synes at clutchen er super pæn. Lækkert print 🙂
  Jeg har snart fundet ud af hvor jeg skal hen til sommer – det bliver så dejligt.
  Ellers har vi jo også en date 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   19. maj 2013 / 12:19

   Den er så pæn, og så er den lidt anderledes 🙂
   Det lyder godt, glæder jeg mig til at høre 🙂
   Hvad er det for en date? 🙂 Sommerhus? Så må du jo invitere, mens jeg stadig har ledige weekender 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!