Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com på RO’s TorvI dag holder jeg fri og har været en tur forbi Beauty By Boozt.comRO’s Torv i Roskilde. Jeg mødtes med min veninde Chau kl.9, hvor vi fik en præsentation af konceptet og tullede rundt. Du kan se en masse klip på min Instagram stories i dag @lullumut. Kl.10 åbnede butikken for alle gæster, og Chau og jeg gik ud og fandt noget brunch i centeret.

Boozt.com er en af mine klare favoritter, når det kommer til webshops. Jeg købte faktisk nogle bluser der for et par uger siden. Og så er jeg jo også ret vild med skønhedsprodukter. Derfor skulle jeg selvfølgelig til Roskilde og se, hvad ‘the fuss is about’.

Beauty By Boozt.com på RO’s Torv

Beauty By Boozt.com er et nyt skønhedsunivers, som i første omgang kun findes på RO’s Torv i Roskilde. Butikken er indrettet lækkert og eksklusivt. Det er ikke bare en ny butik, der sælger makeup og skønhedsprodukter. Det er langt mere et nyt og unikt skønhedsunivers, som eftersigende ikke er set før i Skandinavien.

I butikken er der flere makeupborde, så du kan sætte dig til rette og prøve udvalget. Og udvalget er stort! I makeup finder du bl.a. YSL, Bobbi Brown og Clinique. Til huden har de Clarisonic, Biotherm, Rodial, James Read mv. Og af parfumer er der CLEAN, Gucci, Hermés og Maison Margiela m.fl. Der er alle de kendte brands og mange, jeg ikke kendte i forvejen. Desværre har jeg raget en forkølelse til mig, så jeg måtte lade søde Chau om at dufte.

Udgangspunktet for Beauty By Boozt.com er at flytte grænserne, og skabe inspiration samt en god oplevelse med god service. F.eks. har de ikke kunder men gæster, og således er der også kun en kasse i butikken. De har også små sofaer med iPads i bordene. Jeg er hooked på konceptet!

Hvis du ikke har mulighed for at besøge Beauty By Boozt.com i Roskilde, så fortvivl ej. Til sommer begynder Boozt.com nemlig at forhandle skønhedsprodukter online. Det er selvfølgelig ikke den samme oplevelse, men du kan samle din shopping et sted.

SPARETIP! I dag holder mange af butikkerne på RO’s Torv momsfri dag, og du kan således spare 20% på mange ting. Beauty By Boozt.com giver hele 25% rabat i dag grundet åbningen. Så hvis du vil shoppe med procenter, er det altså i Roskilde, det sker.


Jeg blev inviteret forbi Beauty By Boozt.com af et PR bureau. Holdningerne er som altid mine egne

4 Comments

 1. Liselotte / Everyday Couture
  5. april 2017 / 11:46

  Hvor ser det hyggeligt ud 😀 <3
  Der må jeg helt sikkert forbi, når jeg kommer til storbyen igen 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   6. april 2017 / 21:54

   Det er sådan et fint sted 🙂
   Ja, du må klart kigge forbi næste gang 🙂

 2. 2. april 2017 / 16:26

  Tak for sidst søde! Det var så hyggeligt, og hold op hvor er det et lækkert sted. Der må vi altså hen igen en anden dag.
  Nu havde jeg jo et ret vigtigt møde lige efter så vi nåede ikke at ose i centeret, så det har vi tilgode ik? 🙂

  ps…jeg er så glad og det bobler stadig i maven 😀

  • Lullumut
   Forfatter
   2. april 2017 / 21:01

   Selv tak for sidst, søde 🙂 Det var mega hyggeligt og det fineste sted.
   Jo, jeg er med på, at vi tager en tur dertil igen og tuller rundt 🙂
   Det kan jeg godt forstå. Så spændende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!