Bassemandens ønskeliste

Bassemandens ønskeliste

På mandag den 6. januar fylder min dejlige lille dreng A to år. I den forbindelse er jeg blevet spurgt til en ønskeliste. Så, bassemandens ønskeliste kommer her. Og hvad giver man egentlig et barn, der fylder to år? Jeg hørte i en podcast, at børn bør få følgende fem gaver:

1. Noget de mangler.

2. Noget de ønsker sig.

3. Noget at tage på.

4. Noget at læse.

5. En oplevelse.

Jeg synes, listen er god. Dog har det lige været jul, og A fik bl.a. et gavekort til en boghandel. Så bøger er ikke med på listen, og han har også en flot samling i forvejen. Oplevelser springer vi også lige over, da han har en alder nu, hvor det er yderst spændende at pakke gaver op. Og så er det lidt kedeligt med et stykke papir. Vi vil desuden heller ikke være låst fast af årskort men hellere besøge forskellige steder. Da han ikke er ældre, har han af gode grunde heller ikke ønsket sig noget. Men det er helt sikkert en liste, jeg vil tage med mig videre samt anbefale. Jeg tror, den er nemmere at gå efter næste år.

PRAKTISKE TING

Dele til Stokke Sleepi juniorsengen. Vi har sengen men mangler Junior forlængersættet i natural samt madras og lagen.

Liewood skammel. I farven fauna green. Den vil hurtigt blive uundværlig i hverdagen, bl.a. til at nå håndvasken, til at hjælpe til i køkkenet mv.

Philips Avent drikkedunk med sugerør (reklamelink). 300 ml. Vi har en lille, der er gået i stykker, samt en stor, og de er meget uundværlige. Det fungerer især godt om natten med sugerøret.

Olívy diaper change. Vi er snart ved at løbe tør for den, vi er i gang med nu, og vi bruger den altid ved bleskift.

Lactocare Baby d-dråber. Dem bruger vi dagligt, indtil A fylder tre år.

LEGETØJ

Waytoplay kørebaner i gummi. Vi har allerede et sæt på vej med posten, som er en forsinket julegave, men jeg tror, de bliver et hit. De kan også bruges i badet og på stranden.

Schleich dyr. Primært bondegårdsdyr og dinosaurer. Tænker vi starter der, og så kan vi altid udvide senere. A har i forvejen to pandaer.

En bamse/et tøjdyr formet som en bus. Vi ved ikke, om det findes, men han er vild med biler og især busser.

BEKLÆDNING

Bløde bukser. Str. 98. F.eks. fra H&M eller NAME IT.

Nattøj. Str. 98. Todelt. F.eks. fra H&M.

Bodyer uden ærmer. Str. 98. Hvide. F.eks. fra NAME IT.

Tøj fra Noa Noa Miniature. De laver sådan noget fint børnetøj, også til drenge. Jeg kender ikke deres størrelser men umiddelbart str. 24M (til nu) eller 3Y (til efterår/vinter).

Læs eller genlæs: Mine planer for januar

Share:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!