Barcelona burger på Kalaset

Mon du er til Kulturnat eller rent faktisk sidder og læser blogs i dag? Jeg er netop kommet hjem fra job, og det har været en heftig uge, så jeg har valgt at slå mig ned på på sofaen i ro og fred i stedet. Jeg har også aftaler både lørdag og søndag, så det passer mig egentlig fint. Tror jeg skal se Sons of Anarchy på Netflix eller en god film.

Jeg vil ikke kede dig mere men i stedet tippe om en rigtig lækker burger, som jeg fik på Kalaset for et par uger siden. Jeg havde inviteret en veninde med til et event, og hun foreslog, at vi spiste på Kalaset på Vendersgade ved Nørreport inden. Det var en god beslutning, for ellers havde jeg nok ikke fået smagt deres ‘Barcelona burger‘. Nøj, den var god. Min veninde fik selv en ‘Las Vegan burger‘ med en kikærtebøf, og jeg må indrømme, at den også så meget appetitlig ud, selvom den slags ikke er mig. Jeg skal have kød, haha. Barcelona burgeren indeholder mozzarellaost, oliventapenade, grillet peberfrugt, mayo og lynristet serranoskinke. Hertil serveres ristede kartofler. Mums. Deres ketchup er i øvrigt hjemmelavet. Jeg har tidligere skrevet om mormorbrunch på Kalaset, som også var godt.

Rigtig god weekend. Hvad har du af planer?

Share:

4 Comments

 1. Ida
  9. oktober 2015 / 18:57

  Den ser god ud og så er Kalaset jo bare så hyggeligt 🙂
  Jeg er lige kommet hjem fra IKEA, hvor der er blevet købt ny seng og har sørme også fået skuret lidt gulv her til aften.
  Men nu skal der bare slappes af 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2015 / 11:15

   Den var god, og ja, det er et hyggeligt sted 🙂
   Spændende med en ny seng 🙂 Og sikke aktiv du har været 🙂

 2. Katrine Guldbæk
  9. oktober 2015 / 17:46

  Mmh, den ser super lækker ud 🙂
  Min weekend står bare på arbejde og en tur i kolonihaven 🙂

  • Lullumut
   Forfatter
   11. oktober 2015 / 11:14

   Den smagte mindst lige så lækkert, som den ser ud 🙂
   Håber du er kommet igennem arbejdet og nu kan slappe af i din fine kolonihave 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Indholdet er beskyttet!